» » » Як відкрити замерзлий замок?

Як відкрити замерзлий замок?

Як відкрити замерзлий замок?

У холодні зими іноді серйозною проблемою стає просте потрапляння всередину машини. Навіть суперсучасні авто з серйозною захистом від угону нічого не можуть протиставити суворим російським морозам.

Якщо ви зіткнулися з проблемою, як відкрити замерзлий замок машини, спробуйте почати з елементарного.

Прості методи відкривання примерзлого замку

  1. Спроба проникнути всередину через багажник. На деяких варіантах центральних замків спрацьовує: або від холоду зникає блокування «заду» (особливо на хетчбек), або вона спочатку була не передбачена.
  2. Якщо ключ вставився в замок хоча б на третину - вертимо його (акуратно! Пам`ятаючи, що за ремонт доведеться платити) в різні боки. Є шанс, що замок від руху розробиться і погодиться почати діяти.
  3. У найближчому кіоску купується презерватив, там же жаліслива тітонька наливає в нього окріп зі свого чайника - і цієї грілкою зігрівається свердловина, періодично перевіряючись на згоду взаємодіяти.
  4. Можна спробувати зігріти замок - тієї ж запальничкою, сірниками або паяльником. Але це вже зовсім відчайдушні дії: відновлювати пошкоджене покриття дверцята доведеться задорого.
  5. Для експериментаторів і авантюристів: змовитися з сусідом і приставити шланг, насаджений на його вихлопну трубу, до незговірливого замку. Між іншим, цілком дієвий спосіб, як відкрити замерзлий замок не тільки на автомобілі, але і на вході в будинок - природно, якщо ви живете не на 12 поверсі.

грамотні дії

Якщо ви вже мали привід задуматися, як відкрити замерзлий замок, ви завбачливо будете носити з собою заповітну пляшечку з чудодійною рідиною. Навіть самі похмурі скептики не сперечаються, що розморожувати склад дуже дієвий.



І найостанніше, але завжди ефективний засіб - викликати МНС, якщо не можете потрапити додому, або евакуатор, якщо не відкривається машина.

Ще на цю тему можете почитати статтю Замерз замок: що робити.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!