До чого сняться мандарини?

До чого сняться мандарини?

Фрукти - досить звичайні предмети, тому, коли люди бачать їх уві сні, то не поспішають шукати тлумачення цього символу, вважаючи це марною тратою часу. Однак є ймовірність, що саме простий символ допоможе зрозуміти основну суть сновидіння.

З нашої статті можна буде дізнатися, до чого сняться мандарини.

Як тлумачити сон, в якому були мандарини?

Якщо розглядати загальне значення даного символу, то мандарини є передвістям гостей здалеку. Також в будинку сновидіння може відбутися незапланований свято або дружня посиденьки, яка пройде дуже весело.

Тлумачення для жінок

Якщо жінці здалося, що вона купувала на ринку мандарини, то незабаром вона зустріне кохання свого життя. Продавати фрукти - до невичерпної енергії, завдяки якій вдасться досягти намічених цілей і купатися в променях слави.

Збирати уві сні мандарини - до серйозного захворювання близької людини, про який дбатиме сновидицей досить довгий час. Мандаринове дерево з плодами віщує жінці вагітність.

Тлумачення для чоловіка

Якщо чоловік побачив уві сні багато мандаринів, то це говорить про його надмірну довірливість. Цим якістю користуються багато людей, що не йде на користь сновидцу. Йому потрібно бути більш пильним і намагатися менше потурати оточуючим.

Ламати мандарин і облитися його соком - до неприємностей. Пригощати мандарином дитини - до вчинку, який здивує оточуючих і змінить їх думку про сновидцем в кращу сторону.

Відвідайте також наш загальний розділ Сни про їжу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!