До чого сниться сало?

До чого сниться сало?

Продукти харчування досить часто сняться в сновидіннях, але в більшості випадків на них не звертають уваги і не шукають їх тлумачення в сонниках. Але ж вони можуть допомогти глибше зрозуміти сенс сну.

Наша стаття докладно розповість, до чого сниться сало.

Загальна тлумачення сну про сало

Сало є передвістям свинства, іншими словами, хтось зробить сновидцу гидоту. Також даний символ може обіцяти неприємна розмова з одним, який буде підбивати сновидіння на капость третім особам. Ось тільки погоджуватися на це не варто, так як все може вилізти боком, і від зробленого доведеться ще довго відмиватися.

Тлумачення для жінки

Для жінки сало обіцяє серйозні збитки, тому їй слід більш економно витрачати кошти: їй вони незабаром знадобляться. Крім того, слід бути обережнішою у вчинках і словах, так як вони можуть заподіяти людям шкоду, за який доведеться розплачуватися.

Шматок сала - провісник прибутку, бачити вимазані в жирі руки - до Необачному вчинку в суспільстві. Різати сало - до вдалому збігу обставин. Є сало - до смерті, бідам, серйозних неприємностей у родині, труднощам, які можуть здатися нездоланними.

Тлумачення для чоловіка

Якщо чоловік уві сні їсть сало, то в реальності його бездіяльність призведе до проблем, тому потрібно навчитися швидко приймати виважені рішення. Бачити в сновидінні розтоплене сало значить, що сновидіння чекає справжня ганьба, оскільки він випробує сексуальне збудження в громадському місці. Це побачать багато, в результаті над чоловіком будуть потішатися всі, кому не лінь.

Шмат сала може передвіщати надлишок маси тіла, тому має сенс мережу на дієту і зайнятися спортом. Продавати сало - до нового вигідно справі, яке принесе чималий прибуток.

Відвідайте також наш загальний розділ Сни про їжу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!