До чого сняться сиве волосся?

До чого сняться сиве волосся?

Сиве волосся, побачені уві сні, не радують нікого. Адже більшість людей схильні вважати, що таке сновидіння обіцяє хвороба або проблеми. Проте, тлумачення символу ширше.

З нашої статті можна буде дізнатися, до чого сняться сиве волосся насправді.

Загальна тлумачення сну про сиве волосся

Сиве волосся часто сняться до проблем, але людині вдасться їх подолати і вийти зі складної ситуації переможцем, тому панікувати не варто. Бачити друга з сивим волоссям - до позитивних змін в його житті.

До чого сняться сиве волосся жінці?

Якщо жінка побачила себе уві сні з сивим волоссям, то її чекає прибуток. Можливо, хтось із родичів залишить їй спадок або вона отримає дуже цінний подарунок. Також такий сон може обіцяти і необдуману покупку, яка обійдеться дорого, але буде зовсім марною.

Якщо сиве волосся наснилися чоловікові

Якщо чоловік бачить у себе на голові сиве волосся, він незабаром стане заможною людиною. Також такий сон обіцяє просування по кар`єрних сходах і вигідну угоду. Бачити свого батька зовсім сивим - значить, потрібно відвідати його, адже він сумує за сновидцу. Якщо чоловік побачив, що коріння його волосся посивіло, а кінчики залишилися темними, то це говорить про його нерішучості. У підсумку він упускає хороші шанси, які дає йому життя. Сновидінню не варто бігати від відповідальності, цим він тільки робить собі гірше.

Можливо, вас зацікавлять наші статті на схожу тему:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!