» » » » До чого сниться підстригати волосся?

До чого сниться підстригати волосся?

До чого сниться підстригати волосся?

Людям часто сниться зміна власної зовнішності, особливо - зачіски. Буває, що ми бачимо себе з іншим кольором волосся, іноді нам сняться довгі відросло волосся або зовсім інша зачіска. А до чого сниться підстригати волосся? Давайте дізнаємося, що говорять з цього приводу психоаналітики, а також які тлумачення подібних снів пропонують сонники.

думка психоаналітиків

З точки зору психологів волосся в сновидіннях - це один із символів як фізичного, так і душевного здоров`я. Підстригати волосся, значить, щось втрачати. Але не завжди таке сон є ознакою прийдешніх збитків або інших малоприємних втрат. Якщо уві сні ви підстригаєте волосся, але при цьому не відчуваєте негативних емоцій, то сон може бути знаком вашої готовності позбутися чогось зайвого або можливості вирішити проблеми.



В таких снах більше значення має не тільки сам факт втрати волосся, але і те, в яких обставин це відбувається. Самі ви стрижете своє волосся, або це робить хтось інший. Чи задоволені ви новою зачіскою, або відчуваєте розчарування (жаль).

тлумачення сонників

  • Обрізати волосся собі - скоро у вашому житті відбудеться дуже важлива подія. Інше тлумачення - ви дізнаєтеся про важливу подію, яка змінить ваше життя.
  • Вам стриже волосся незнайома людина - будьте обережні в спілкуванні і не присвячуйте навколишніх у власні плани.
  • Вас підстригає знайомий або рідна людина - чекайте приємних сюрпризів.
  • Обрізати косу - вас чекають великі втрати.
  • Вкорочувати довге волосся - не виключені проблеми у фінансовій сфері.
  • Підстригати волосся іншій людині - до вас незабаром звернуться за допомогою.
  • Обрізати волосся дуже коротко - сон попереджає про можливу небезпеку.

Про значення схожих сновидінь ви можете прочитати в наших статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!