» » » Чи можна фарбувати волосся під час місячних?

Чи можна фарбувати волосся під час місячних?

Чи можна фарбувати волосся під час місячних?

Під час місячних так само, як і при вагітності або лактації, в жіночому організмі відбуваються гормональні зміни. Але чи залежить від цих змін фарбування волосся?

Фарбування волосся в період менструації

Чи можна фарбувати волосся під час місячних? Зміни гормонального фону впливають на весь організм жінки. Тому фахівці не можуть прогнозувати в цей час результат фарбування. Фарбувати волосся під час місячних можна, але не рекомендується. Це все одно, що при місячних займатися спортом. Можна, але не рекомендується ...

Досвід показує, що хімія, зроблена в період менструації, лягає нерівномірно або просто не тримається, а фарба дає непередбачуваний відтінок волосся. Реакція організму індивідуальна, тому варто почекати кілька днів і пофарбуватися вже після місячних.

Враховуйте особливості вашого організму. Якщо у подружки колір блонд в період місячних дав зелений відтінок волосся, це не означає, що у вас станеться те ж саме. Багато дівчат фарбують волосся під час місячних, і отриманий результат їх радує.

Думка фахівців суперечить досвіду дівчат. Професіонали стверджують, що місячні жодним чином не можуть вплинути на результат фарбування. Весь секрет - в майстра. Якщо ви вибрали хорошого фахівця, то він якісно покрасит ваше волосся, незалежно від того, чи є у вас зараз місячні чи ні. Правильний підбір професійної фарби забезпечить отримання бажаного кольору волосся.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!