» » » Що зробити, щоб місячні не почалися?

Що зробити, щоб місячні не почалися?

Як не крути, а закон підлості ніхто не відміняв. Він зазвичай проявляється в найвідповідальніший, важливий, серйозний момент або день весілля. Це ж стосується і менструального циклу. До загального жалю всіх представниць слабкої статі саме критичні дні приходять в самий невідповідний момент, наприклад, під час відпустки, відпочинку на морі і т.п. Внаслідок всіх неприємностей, які неухильно супроводжують дівчат під час місячних, виникають питання: що зробити, щоб місячні не почалися раніше наміченої дати? Що ж насправді потрібно зробити або з`їсти, щоб протягом усього місяця місячних не було? що б вирішити ці питання, дівчата часто звертаються часто за порадою до лікарів. А лікарі, почувши таке питання, як: що зробити, які таблетки або вітаміни їсти, щоб не почалися місячні? - Відповідають в основному: не варто випробовувати і наражати на небезпеку свій організм. Втручання в менструальний цикл може призвести до великих проблем, які можуть потім супроводжувати жінку до кінця її днів або взагалі бути з летальним результатом.

Якщо пропали місячні, що робити

Відсутність місячних - перша ознака вагітності. Для того, що б переконається в достовірності, варто провести тест на визначення вагітності. У разі позитивних результатів тесту, варто записатися на прийом до лікаря, щоб перевірити стан ембріона в маткової порожнини. Якщо ви не вагітні, а місячних все одно немає, то варто проконсультуватися у гінеколога - акушера. Лікар допоможе встановити причину відсутності місячних. Не варто нехтувати відсутністю місячних, найкраще вести календар менструального циклу.

Поради, щоб не було місячних в потрібний момент



Під час відпустки, відпочинку або іншого не менш важливого події для того, щоб місячних не було потрібно спланувати їх проходження до нього. Для того, що б місячні почалися раніше терміну, потрібно пити настоянку водяного перцю або відвар з кропиви. Вони скорочують термін проходження місячних і підвищують згортання крові. Так само прискорить проходження місячних відвар з грициків (трава). Найпоширеніший спосіб для того, щоб місячні не йшли - це лимони. Вони затримують наступ місячних на кілька днів, іноді й на тиждень відсувають їх прихід. За допомогою медичних засобів ви можете прискорити проходження місячних за допомогою «Вікасол» і хлористого кальцію, змішаного з молоком. Вітаміни А і С прискорять наступ місячних, а вітамін Е їх затримає. На 1-2 тижні можна відкласти прихід місячних, якщо приймати без перерви в 7 днів оральні контрацептиви, тобто протизаплідні засоби. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!