» » » Що зробити, щоб пішли місячні?

Що зробити, щоб пішли місячні?

Місячні радості не доставляють, але ще і приходять напередодні важливої події. Що ж робити, сидіти в куточку і боятися поворухнутися? Жодну жінку це не приваблює, тому і виникає питання, що зробити, щоб пішли місячні не за своїм графіком?

Відразу потрібно сказати, якщо питання «що зробити, щоб пішли місячні» виникає в зв`язку з підозрою на вагітність, і так ви хочете від неї позбутися, то наступні способи, надані нижче, вам не підійдуть. У цьому випадку необхідно звернутися до лікаря і самим не експериментувати. Якщо ж звернутися до гінеколога з цією проблемою, пояснивши таку необхідність майбутньою відпусткою або урочистим заходом, тоді лікар нічого хорошого вам не порадить. Швидше за все, вилає за насильство над своїм організмом. Так, існують препарати, які викликають місячні, але змінюють весь гормональний фон, а з цим жартувати не можна. Крім ліків є і народні засоби, які викликають місячні, а й вони теж не простими. І їх ваш лікар застосовувати не порадить, тільки в крайньому випадку. А відпустку через таких обставин, звичайно, зірвати не можна. Але, незважаючи на ці застереження, жінки все ж приймають препарати, які прискорюють прихід місячних і використовують народні методи.

народні методи



Думаючи над тим, що зробити, щоб місячні пішли раніше, жінки стають одержимі цією ідеєю і зовсім забувають про шкоду для свого організму. Навіть нешкідливі трави діють на кожного по-різному. А тому будьте обережні і подумайте кілька разів, а дійсно вам це потрібно, тому що цикл зіб`ється, і відновити його буде зовсім непросто.

  1. Найпоширеніший спосіб викликати місячні раніше графіка (замість гормональних препаратів) це перестати приймати оральні контрацептиви. Місячні можуть початися раніше, але проводити цю процедуру краще під контролем лікаря.
  2. Іноді прихід місячних раніше викликає аскорбінова кислота. Для ефекту слід прийняти 2 г аскорбінки і попарити на ніч ноги. Але пам`ятайте, що кислота не добре впливає на ваш організм, а така кількість може негативно вплинути на шлунок.

Як прискорити появу місячних народними засобами

Найпоширеніший метод приходу місячних - це за допомогою лаврового листа або ж петрушки:

  • лавровий лист заваріть як чай (3 листка на одну склянку окропу), пити його необхідно по 3 склянки в день. Пити небезпечно дуже міцний відвар, значить, слід дотримуватися точне дозування;
  • відвар петрушки, навпаки, можна використовувати без побоювання. Приймають його за 3-4 дні до приходу місячних за планом по 0,5 склянки двічі на день. Якщо вживати багато петрушки разом з кропом, тоді місячні можуть піти раніше на кілька днів;
  • щоб місячні почалися швидше, можна пропити материнку. Купіть в аптеці вже готові пакетики з травою, приготуйте відвар і пийте її як звичайний чай;
  • дуже часто зустрічаються рекомендації використання пижма, полину або кропиви для виклику місячних. Перші два рослини самостійно використовувати не можна, якщо помилитися в дозах, можна отруїтися. Кропиву краще не використовувати, тому що вона сильно згущує кров;
  • часто, щоб наблизити прихід місячних, рекомендують прийом гарячої ванни з сіллю і йодом. Ефективність такого методу не підтверджена. До того ж приймати ці процедури можна людям, які ніколи не мали проблем із серцем або з судинами.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!