» » » Як викликати місячні при затримці?

Як викликати місячні при затримці?

Гормони в організмі жінки кожен місяць готують його до можливого настання вагітності. Але якщо вагітність не настає, з`являються місячні. Справа в тому, що керуючий центр розташований в гіпоталамусі і гіпофізі. Будь-який стрес для жінки може привести до порушення роботи головного мозку, а саме, до збою в гіпоталамусі і гіпофізі. Внаслідок цього гормони виділятися не будуть, і місячні затримаються. І це тільки одна з можливих причин затримки місячних.

Чи можна викликати місячні при затримці?

У нормі місячні можуть затримуватися на 2-6 днів. Якщо затримка перевищує цей період, жінці необхідно звернутися до лікаря. Жоден фахівець не стане по інтернету радити, що робити, якщо затримка місячних, і приймати будь-які препарати без встановлення діагнозу. Менструацію можна викликати лише з дозволу і під наглядом гінеколога, так як причинами затримки можуть бути серйозні захворювання. А наслідками своєчасно не вилікуваних хвороб і штучного виклику місячних можуть бути проблеми з можливістю завагітніти, порушення менструального циклу, кровотечі і багато іншого.

Народна медицина - як викликати місячні при затримці



Звичайно, самостійне застосування заходів для того, щоб викликати місячні при затримці, не є безпечним! Але деякі все ж використовують "бабусині" рецепти, консультуючись з лікарем. Все дуже індивідуально. Якщо ви не знаєте причини затримки місячних, то можете нашкодити своєму організму, як то кажуть, "одне лікуєш, інше калічиш".

  1. Налягайте на аскорбінову кислоту або лимон. Але пам`ятайте про негативний вплив на шлунок, якщо приймаєте їх у великих дозах.
  2. Придбайте в аптеці трави для відвару: м`яту, корінь валеріани і ромашку. Змішайте їх в пропорції 4: 3: 4. Залийте збір трав 1 склянкою окропу і залиште настоятися 15 хвилин. Процідивши, випийте в гарячому вигляді половину склянки з ранку і половину склянки ввечері.
  3. Робимо збір з трав: деревій, шипшина, трава девятисила, материнка, корінь родіоли рожевої, спориш і кропива. Змішайте в термосі по 2 столові ложки кожної трави і залийте все літром окропу. Нехай збір настоїться протягом 12 годин. Після проціджування пийте відвар протягом усього дня, за 1 раз половину склянки.
  4. В аптеці знайдіть суху подрібнену траву волошки лугового. Залийте 1 склянкою окропу 2 чайні ложки трави волошки і настоюйте 1 годину під кришкою. Тепер 3 рази в день за 15 хвилин до прийому їжі приймайте проціджений настій волошки (1 столову ложку).

Як викликати місячні при затримці в домашніх умовах

  1. Приймайте теплу ванну. Радять додавати в ванну відвар з ромашки, щоб розслабитися душею і тілом.
  2. Прогрівайте ноги. Робіть ванночки для ніг перед сном, можна також додавати відвар ромашки.
  3. У великих кількостях додавайте до їжі свіжу петрушку, в кожен прийом їжі.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!