» » » Як викликати місячні в домашніх умовах?

Як викликати місячні в домашніх умовах?

Хоча б один раз в житті будь-яка з нас стикалася з затримкою місячних. Така затримка може бути пов`язана зі стресом, втратою ваги, зміною клімату та багатьма іншими причинами. Найчастіше причиною, чому немає місячних, є вагітність. При цьому вагітність може бути як маткова, так і позаматкова.

Як викликати місячні: визначаємо ситуацію

Якщо це незапланована вагітність, то жінка шукає будь-які способи, щоб позбутися від неї. В такий момент вона не думає про ускладнення зі здоров`ям і про те, що, можливо, у неї більше ніколи не буде дітей. Їй рухає страх залишитися одній, страх втратити кохану людину або роботу. У разі незапланованої вагітності не варто все ускладнювати і викликати місячні в домашніх умовах. Для цього вже давно існують спеціальні препарати, які безпечно перервуть вагітність. Це таблетки, які викликають міні-аборт, застосовуються вони на ранніх термінах вагітності і рекомендуються в жіночих консультаціях. Такі таблетки не порушують дітородну функцію і інші функції жіночого організму.



Існують і інші ситуації, коли жінці просто необхідно викликати місячні раніше терміну. Це може бути романтична зустріч, важливий захід, таке як весілля або день народження, відпустка, далека поїздка. Щоб відчувати себе комфортно, жінки вдаються до народних способів, так як викликати місячні в домашніх умовах можна саме з їх допомогою.

Перш ніж застосовувати їх, пам`ятайте про те, що менструальний цикл - це складний процес в жіночому організмі і його порушення може призвести до гормонального збою і інших ускладнень.



Цими способами ви можете користуватися при затримці менструального циклу або необхідності з яких-небудь причин викликати місячні раніше терміну.

Викликати місячні: народні засоби

  • Найпростішим способом є прийняття ванни з йодом і сіллю після важких фізичних навантажень.
  • Багато для виклику місячних приймають велику дозу аскорбінової кислоти. Під час прийому препарату можна використовувати гарячу ванну для ніг, щоб прогріти їх. Але пам`ятайте про те, що аскорбінова кислота у великих кількостях може викликати алергічну реакцію і пошкодити слизову оболонку шлунка.
  • Також викликати місячні допоможе відвар з пижма і кропиви. Він не є небезпечним і цілком ефективний.
  • Якщо ви користуєтеся протизаплідними таблетками, то вам достатньо припинити курс прийому за три дні до початку місячних.
  • Прискорити настання менструації вам допоможе вживання в їжу великої кількості петрушки і кропу. У більшості випадків місячні наступають через добу.
  • Якщо для зелені не сезон, скористайтеся відваром петрушки. Крутий відвар потрібно пити за 3 дні до настання місячних.

Препарати для виклику місячних

  • Як викликати місячні в домашніх умовах, якщо народні засоби не допомогли? Найбільш небезпечним способом є використання препаратів екстреної контрацепції. Одним з таких препаратів називається «Постинор». Після прийому «Постинора» місячні можуть початися через 1-3 дні. Однак препарат має згубним дією на організм жінки. В першу чергу страждає родюча функція і ендокринна система.
  • Скористайтеся таблетками «Дюфасон». Приймати потрібно по таблетці двічі на день. Повний курс прийому становить 5 днів. Місячні повинні початися через два дні.
  • Прийом препарату «Пульсатілла» по шість-сім гранул під язик, допоможе вам викликати менструацію.

Так само пам`ятайте про те, що якщо ви точно не впевнені в настанні вагітності, не експериментуйте з її перериванням, купите в аптеці тест для визначення вагітності та тільки при позитивному результаті приймайте рішення. Якщо у вас є які-небудь порушення в роботі сечостатевої системи, народні способи для повернення місячних не подіють.

Дуже рекомендую звернутися до свого лікаря-гінеколога, перш ніж використовувати підручні засоби, щоб викликати місячні, якими б не були причини. А ще краще взагалі не користуватися ними. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!