» » » Як викликати місячні раніше?

Як викликати місячні раніше?

Як викликати місячні раніше?

Попереду неймовірно відповідальне, важливе для вас захід (весілля, День народження, відпустка), але прийдешні місячні погрожують зіпсувати довгоочікувані свята? У цьому випадку може виникнути питання про перенесення «червоної дати» на більш ранній термін.

Про те, як це зробити, а також про можливі ризики читайте далі.

Засоби, що викликають місячні

Відразу відзначимо, що спеціальних медикаментозних і інших препаратів, процедур, покликаних прискорити прихід критичних днів, не існує. Однак можна використовувати прийоми, які допоможуть в даному питанні. Відразу відзначимо, що всі без винятку способи є вкрай небезпечними для здоров`я жінки, її репродуктивних можливостей, а тому до них краще ніколи не вдаватися. Детальніше про це ви дізнаєтеся з другого розділу статті.

  • Прийом гормональних контрацептивів. Їх застосовують для лікування гормонального збою, нормалізації менструального циклу. Починати пити таблетки слід з першого дня ціклаьна протягом 21 дня. Після цього робиться перерва на 7 днів, під час яких і повинні піти місячні. Якщо закінчити прийом таблеток раніше, то і менструація, відповідно, прийде раніше.
  • Гаряча ванна і ніч пристрасної любові. Думаючи, як викликати місячні раніше на пару днів, можна спробувати набрати у ванну гарячої води і посидіти в ній деякий час, а потім відразу ж активно зайнятися сексом. Посилення кровообігу в області статевих органів, а також приведення матки в тонус може посприяти отриманню бажаного.
  • Якщо у вас спостерігається аменорея (тобто збій менструального циклу, при якому місячні приходять не кожен місяць або зовсім не наступають), то допомогти в цій ситуації зможуть такі препарати гормонального формату, як «Дюфастон», «Утрожестан» та ін. Вони усувають дисбаланс шляхом стимулювання роботи яєчників.
  • Прийом трав`яних настоїв. Найсильнішим засобом вважається трава оман. Випиваючи по 100 мл відвару двічі на день протягом двох-трьох днів, ви сприяєте ранньому настанню критичних днів. Також можуть надати потрібний ефект такі трави, як пижмо, ромашка, деревій і м`ята, материнка, петрушка.

Чи варто провокувати місячні?



Незважаючи на те, що іноді виникають дійсно серйозні ситуації, що вимагають викликати місячні раніше, від подібної ідеї потрібно все-таки відмовитися.

  • Прийом будь-яких гормональних засобів без призначення лікаря, а також некоректне використання подібних препаратів (скорочення тривалості прийому) заради провокування критичних днів загрожує складними збоями гормонального фону, на мастопатію, кістозними утвореннями, проривним кровотечею, аменореєю і навіть безпліддям. Боротися з усіма цими проблемами завжди дуже важко і морально, і фізично, і психологічно, і матеріально.
  • Трави можуть стати причиною алергії, отруєння, збоїв в роботі внутрішніх органів і систем, загострення хронічних хвороб. Крім того, викликані ними місячні також можуть спричинити за собою наслідки, описані в попередньому пункті.
  • Прийом гарячої ванни протипоказаний у багатьох випадках, зокрема, при запальних хворобах сечостатевої системи.

Крім того, вам завжди потрібно враховувати можливість вагітності. В цьому випадку задіяння вищезазначених і будь-яких інших методик може стати причиною викидня. Після цього народити деяким жінкам буває вкрай складно або взагалі неможливо.

А тому якщо вам будь-що-будь потрібно наблизити менструацію, необхідно відвідати гінеколога з відповідним питанням. Можливо, саме у вашому випадку фахівець зможе допомогти будь-яким слушною порадою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!