» » » Як викликати місячні раніше терміну?

Як викликати місячні раніше терміну?

Як викликати місячні раніше терміну?

Менструальний цикл - природний процес, який регулює дітородну функцію. Він супроводжується відторгненням слизової оболонки матки і кровотечею. Тривалість менструації варіюється від 2 до 8 днів і доставляє жінці масу незручностей. Бувають випадки, коли на період менструації випадає дуже важлива подія (випускний вечір, весілля і т. Д.). Тоді не залишається нічого іншого, як викликати місячні раніше терміну.

Медикаментозні засоби для дострокового настання місячних

Спеціальних таблеток, що стимулюють передчасне настання менструації, не існує. Але побічним ефектом деяких засобів екстреної контрацепції є раннє настання менструації. До таких препаратів належать: Постинор, Гінепрестон, Ескапел.

Деякі жінки намагаються викликати місячні "Дюфастоном". Цей препарат призначають, якщо затримка настає через нестачу ендогенного прогестерону. Однак, деякі вживають його без консультації лікаря з метою викликати передчасну менструацію.

Як викликати місячні раніше терміну народними методами

З давніх часів жінки використовували відвари трав, які викликають скорочення матки і відторгнення ендометрія.

  1. Змішати по 4 ст. ложки ромашки і м`яти, додати 3 ст. ложки кореня валеріани, залити інгредієнти склянкою окропу і настояти 15-20 хвилин. Проціджений настій пити в гарячому вигляді по frac12- склянки 2 рази на день.
  2. Дуже сильним засобом є відвар кореня оману. Тому не варто приймати більше 50 грамів відвару.
  3. Викликати передчасні місячні допоможе вживання великої кількості свіжої петрушки і кропу протягом 2-3 днів. Можна зробити настій з петрушки. Дрібно посічену зелень настояти в окропі, вживати двічі на день по 100 мл 3-4 дня.
  4. Насичений настій з лушпиння цибулі (200-250 мл) здатний викликати менструацію протягом доби.
  5. Вирішити проблему можна за допомогою звичайного лаврового листа. 60 листя промити, залити 400 мл холодної води і поставити посуд на вогонь. Коли вода закипить, трохи потім відвар на повільному вогні під кришкою. Стакан відвару прийняти один раз вранці натщесерце.


При відсутності гіпертонії можна прийняти 15-20-хвилинну гарячу ванну з кухонною сіллю і настоянкою йоду. Для посилення ефекту перед прийняттям ванни рекомендуються інтенсивні фізичні навантаження. Статевий акт після прийняття ванни посилить тонус матки і призведе до настання менструації.

Ударна доза вітаміну С також може викликати місячні раніше терміну. Однак, одночасно з цим велика кількість аскорбінової кислоти може завдати серйозної шкоди шлунку.

Ризики штучного виклику місячних

Перед тим, як викликати місячні в домашніх умовах, потрібно зважити можливі ризики для організму. В результаті штучного порушення менструального циклу, незалежно від методу, можуть виникнути:

  • дисменорея (хворобливі менструації);
  • аменорея (відсутність місячних протягом декількох місяців);
  • сильна кровотеча;
  • безпліддя.

Ні в якому разі не можна застосовувати зазначені методи при вагітності.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!