» » » Як можна викликати місячні?

Як можна викликати місячні?

Як можна викликати місячні?

Критичні дні приходять у більшості жінок досить регулярно, однак в деяких випадках можливі невеликі затримки. При цьому жінка відчуває емоційний дискомфорт, неприємні і навіть болючі відчуття в низу живота. А тому може виникнути бажання наблизити наступ менструації, щоб усунути неприємну симптоматику ПМС.

Як прискорити прихід місячних?

Відразу відзначимо, що ефективних і при цьому абсолютно безпечних для організму жінки способів скоріше викликати місячні не існує. Тому ми настійно рекомендуємо відмовитися від подібних засобів, так як можна викликати місячні, але при цьому завдати серйозної шкоди репродуктивній системі.

Безпечним способом наблизити місячні, готові розпочатися з дня на день, є інтенсивне фізичне навантаження. Так, за пару днів до менструації можна влаштувати генеральне прибирання квартири, провести пару спортивних тренувань, зайнятися якимись роботами на дачі. Тільки не перестарайтеся, щоб вам не стало погано!

У разі ж, якщо через пару місяців намічається вкрай важливе для вас подія (весілля, ювілей батьків, захист диплома, відрядження), яке за вашими підрахунками повинно припасти саме на критичні дні, можна спробувати прийом оральних контрацептивів. Оскільки місячні повинні будуть початися відразу після закінчення курсу прийому препарату, ви зможете трохи відстрочити настання менструації, почавши приймати таблетки в потрібний вам день. Оскільки дані препарати гормональні, пити їх можна виключно з дозволу лікаря! А тому спочатку відвідайте свого гінеколога, поясніть свою проблему і порадьтеся щодо прийому контрацептивів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!