» » » Як швидко викликати місячні?

Як швидко викликати місячні?

Як швидко викликати місячні?

Для багатьох жінок затримка менструації є справжнім стресом. Але якщо знати, як швидко викликати місячні, можна буде прискорити прихід критичних днів. З нашої статті можна буде почерпнути кілька порад.

Як викликати місячні при затримці?

Існують досить необразливі способи викликати менструацію при затримці. Так, наприклад, хорошим варіантом є відвари кропу і петрушки. Через 3 дні підуть місячні, і шкоди для здоров`я не буде. Для приготування відвару сировину потрібно дрібно нарізати, 10 грам залити склянкою окропу, вживати по 100 мл тричі на день.

Детальніше про народні рецепти можна прочитати в нашій статті Як викликати місячні в домашніх умовах.

сольова ванна

Місячні настануть в найкоротші терміни, якщо прийняти гарячу соляну ванну. Однак до цієї процедури потрібно буде займатися важкою роботою, наприклад, пересунути диван або поносити тяжкості. І не залишайтеся в гарячій воді занадто довго, так як це може завдати шкоди здоров`ю.

Однак не варто панікувати, якщо менструація не пішла вчасно, адже затримка до 5 днів вважається нормою. Якщо ж цей період склав більше кількість днів, то слід звернутися до гінеколога і пройти обстеження, оскільки це може говорити про гормональний збій.

Як екстрено викликати місячні



Бувають випадки, коли дійти до лікаря просто немає часу, - наприклад, після незахищеного статевого акту. В цьому випадку можна прийняти «Постинор», але слід пам`ятати, що він має побічні ефекти. Жінки, які вживають запобіжних засобів від небажаної вагітності за допомогою протизаплідних засобів, можуть просто перестати їх пити, і менструація піде через 2 - 3 дні.

Можна також приймати «Дюфастон»: курс становить 5 днів по 2 таблетки в день. А «Пульсатілла» є препаратом односторонньої дії: потрібно покласти під язик і розсмоктати 6-7 гранул, і місячні підуть вже на наступний день.

Пам`ятайте, що препарати, що викликають місячні, потрібно приймати з великою обережністю, так як вони можуть викликати гормональний збій, який потягне за собою не самі приємні наслідки.

Можливо, вам стане в нагоді інформація з нашої статті Як викликати місячні раніше терміну. Відвідайте також наш загальний розділ - місячні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!