» » » Що зробити, щоб місячні почалися?

Що зробити, щоб місячні почалися?

Одні дівчата стикаються з затримкою місячних, інші хочуть, щоб ці дні почалися трохи раніше. Їх також називають: менструаціями або регулами. Критичні дні можуть бути пов`язані з різними факторами. Наприклад: від стресу, важких фізичних перевантажень, зміною клімату, всіляких гінекологічних захворюваннях, медикаментів і звичайно ж від вагітності. Ми дамо кілька порад, щоб почалися місячні. І так: "Що робити, щоб почалися місячні?".

 Потрібно, щоб почалися "ці дні"

  • Припинити пити контрацептиви. Через два дні підуть.
  • Лікарі-гінекологи можуть виписати препарат, який підходить саме вам.
  • Можуть порадити, що купити, щоб почалися ці дні, фармацевти в аптеці.
  • Прийом лікарських засобів екстреної контрацепції таких як: «Ескапел», «Постинор» або «Мифепристон». Ці ліки можуть негативно відбитися на серці, судинах, головному мозку і т.д. Тому ці препарати призначаються тільки у разі крайньої потреби (згвалтування, порваний презерватив і т.д). Наприклад, застосування «Постинор», який застосовують для корекції настання циклу, може обернутися лікуванням різних проблем з менструальним циклом протягом наступних років.

Почнемо, критичні дні

Існує багато різних варіантів того, що зробити, щоб місячні почалися. У тому числі ті, які можна використовувати без сторонньої допомоги. Викликати місячні можна різними способами, до того ж дуже простими. Будь-яке з таких джерел рецептів можна знайти ні тільки в аптеці, але і в звичайному продуктовому магазині або у себе вдома. Ви можете спробувати наступні варіанти:

  • Прийняти гарячу ванну з кухонною сіллю і йодом, після фізичної роботи, наприклад, підняття важких предметів.
  • З`їсти драже аскорбінової кислоти (1г в день) і попарити ноги або прийняти розслаблюючу з ефірною олією лаванди ванну. Великі дози вітаміну С прискорюють дозрівання яйцеклітини. Але, якщо у вас є проблеми зі шлунком, то пийте таблетки протягом всього дня. До того ж не раджу пити тим, хто страждає на алергію, щоб не було алергічних реакцій.
  • Спробуйте з`їдати по парі лимонів в день. Але тільки для тих, у кого немає підвищеної кислотності. Крім того не забувайте про здоров`я ваших зубів.
  • Класти в усі страви петрушку і кріп в великих кількостях.
  • Випити склянку лушпиння лущиться або листя кропиви, і прийняти досить гарячу ванну. Це найбезпечніший спосіб.
  • Прийняти настій із суміші квіток ромашки, листя м`яти (по 4 частини) і кореня валеріани (3 частини). Столову ложку суміші залити окропом, настояти і пити по півсклянки в гарячому вигляді два рази на день. Пити протягом дня по 2 столові ложки 2 склянки відвару.
  • Або попити міцний відвар з квіток ромашки, пижма і полину. Пити по 1-2 столової ложки міцного відвару. Двох склянок буде досить. Але полин і пижмо володіють вкрай неприємним і гірким смаком. Крім цього можуть викликати при передозуванні отруєння.
  • Попити корінь оману. Вважається особливо сильним препаратом. Рекомендується приймати всередину по 50 гр. Інакше велика доза може обернуться маточним кровотечею.
  • Зробити зарядку, особливо допомагають присідання (не менш 20 разів) і прес. В цілому, займайтеся спортом, і не буде проблем. Спорт благотворно впливає на кровопостачання. Гарантовано.
  • Може допомогти стакан молока з однією краплею йоду. Це може викликати важке отруєння.


Ви можете скористатися одним з рад, що робити, щоб почалися місячні. Але не забувайте, що реакція у всіх може бути різною. Від алергії до шлункових розладів. І консультація з фахівцем у багато разів краще самолікування.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!