» » » Чи можна фарбувати волосся при годуванні грудьми?

Чи можна фарбувати волосся при годуванні грудьми?

Дуже часто годують матусі задають питання педіатрам і консультантам, пов`язані не тільки з доглядом за дитиною, а й доглядом за собою. А причиною всьому, спірне питання: чи можна фарбувати волосся при годуванні грудьми? Може бути, ви теж стали жертвою загальноприйнятою пропаганди і вам відмовили у послузі перукаря? Давайте досліджуємо це питання.

Фарбувати чи волосся мамі, що годує

Жінка під час годування грудьми, дуже приваблива. Це незвичайний період її краси і сексуальності. Хіба може молода мама дозволити собі не стежити за своєю зовнішністю? На питання, чи можна фарбувати волосся при годуванні груддю, консультанти мають різні думки.

Прихильники заборони фарбування кажуть, що в фарбах знаходяться шкідливі хімічні речовини. А вони іноді викликають алергію у малюка і у самої мами. Пояснюють вони це перевантаженістю жіночого організму гормонами. Саме, з цієї причини і фарба може дати не той колір: або бляклий, або надмірно насичений.

Перукарі-професіонали заспокоюють, що вміють наносити фарбу на волосся, не чіпаючи коренів. Таким чином шкідливі речовини не потраплять в кров, а потім в молоко. І, ще в салоні приміщення добре провітрюється, а значить, мама, яка годує, позбавить себе від вдихання парів аміаку. А після процедури, добре б прогулятися на свіжому повітрі. І прийшовши додому першу порцію молока краще зцідити.

Отже, фарбувати вам волосся чи ні, якщо ви мама, яка годує, вирішувати вам. Але, не забувайте дотримуватися запобіжних заходів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!