До чого сниться фарбувати?

До чого сниться фарбувати?

У цій статті я розповім вам, до чого сниться фарбувати що-небудь. Звичайно, багато що залежить від того, що саме ви фарбуєте уві сні, але є значення, пов`язані безпосередньо з процесом фарбування. Так, якщо вам сниться, що ви просто фарбуєте щось, це може означати, що ви не зможете тримати якусь річ в таємниці і наяву обов`язково поділіться своїм секретом з оточуючими. Це можуть бути якісь ваші таємні думки або щось ще, суть в тому, що в собі тримати ви це, швидше за все, не зможете.

Якщо вам приснилося, що ви фарбуєте вії або губи - це означає, що ви досягнете суспільного визнання, проте, є при цьому навряд чи залишитеся задоволені. Якщо ви фарбуєте тільки вії, це означає, що ви можете втратити довіру підлеглих, але здобути довіру начальства. Також, якщо ви уві сні фарбуєте тільки губи помадою, це може означати, що скоро у вашому житті з`явиться чоловік, який в обмін на інтимну близькість буде пропонувати вам кар`єрне зростання чи інші блага. Правда, він буде вам несимпатичний і все буде залежати від вашого вибору. Однак, якщо помада яскраво-червона, то для незаможних це буде говорити про те, що той чоловік або молода людина, яка зараз наяву поруч з вами, стане вам прекрасним і турботливим чоловіком, а для заміжніх жінок, як не дивно, яскрава помада означає сексуальні проблеми.

Якщо уві сні ви фарбуєте якусь матерію (тканина, хутра, шкіру і т.д.) - значить, ви несподівано знайдете щось, що ви давним-давно втратили і ніяк не могли знайти.



Фарбувати уві сні яйця на Великдень означає нескладну роботу, яка, правда буде не дуже добре оплачуватися.

Якщо ви фарбуєте уві сні підлоги, то, можливо, вас чекають великі витрати в майбутньому, або вас чекає переїзд на нове місце проживання.

До чого сниться фарбувати волосся? Якщо ви фарбуєте уві сні своє волосся, це, швидше за все, буде означати наяву, що ви дізнаєтеся якісь цікаві факти про людей, які до цього часу вас мало цікавили.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!