До чого сниться втрата?

До чого сниться втрата?

Всі ми сильно засмучуємося, коли що-небудь втрачаємо. Але наші сни часом мають зовсім протилежне значення, тоді до чого сниться втрата?

Якщо уві сні ви щось втратили і сильно засмутилися з цього приводу - переживати не варто. Якщо Господь закриває двері, він обов`язково відчиняє вікно. Так і в даному випадку. Втративши щось уві сні, ви обов`язково щось придбаєте наяву. Можливо, в найближчі дні ви знайдете на вулиці якусь цінну річ, будьте уважні і дивіться під ноги.

А до чого сниться втратити кільце? У російській фольклорі є така приказка: "Кільце втратити - вік щастя не знати". На жаль, дане правило поширюється і на область нашої підсвідомості, втративши уві сні кільце, нічого хорошого наяву не чекайте.

Якщо ви втратили обручку, то чекайте нещасть саме з цього боку. Сварки і чвари в сім`ї можуть спричинити за собою серйозні наслідки, аж до розлучення. Постарайтеся уважно ставитись до своєї другої половини, по крайней мере, в найближчий тиждень, і зводити все конфлікти на "ні", а то потім будете шкодувати.

Втрата обручки також означає, що ви десь оступилися і підірвали довіру свого чоловіка. Можливо, його сумніви небезпідставні? У будь-якому випадку, даний сон є попередженням про те, що за свій вчинок ви понесете страшне покарання, уготоване долею, і краще за все покаятися поки не пізно.

Всі сни, і погані, і хороші, є результатом роботи нашої підсвідомості, а тому можуть не передбачати нещастя, а просто відображати переживання.

Приємних сновидінь!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!