До чого сниться кофта?

До чого сниться кофта?

Деякі люди бачать яскраві і цікаві сни, деякі чорно-білі, деякі взагалі не пам`ятають, снилося їм щось чи ні. Зате багатьох цікавить значення снів. Деякі навіть тримають біля ліжка блокнот і ручку, щоб поки не забув, записати побачене. Так, тлумачити сни - справа цікава. Тут треба надавати значення дрібницям. Ось, наприклад, до чого сниться кофта?

А сниться вона до зміни настрою. Але це ще не все. Дуже важливо, яка кофточка вам приснилася, колір, фасон і інші деталі. Давайте розглянемо це детальніше.

  • Одягати уві сні нову кофтинку це добре, значить, вас чекають хороші зміни, буде супроводжувати удача. Якщо ж цей предмет одягу має старомодний вид - ви зробите необдуманий вчинок, який обурить оточуючих.
  • Одягти кофту на себе - доведеться мати справу з людиною, яка вам вкрай неприємний. Якщо ж кофточка надіта шкереберть, значить, на ділі ви зробите щось неординарне, чим кину оточуючих в шок.
  • Якщо приснилося, що ви купили (вам подарували) дуже красиву і хорошу кофту, значить, наяву виповниться ваше найпотаємніше бажання. Тепла кофта може передвіщати швидке заміжжя. Стара, рвані і брудна кофточка, природно нічого хорошого передвіщати не може, чекайте невдач на роботі.
  • До чого сниться біла кофта? Це може бути провісник близької хвороби. Але не обов`язково. Іноді білий колір символізує удачу і успіх. А, до чого сниться червона кофта? Звичайно ж, до везінню.

Якщо вам не сподобалося тлумачення того чи іншого моменту, не турбуйтеся. Ще наші предки говорили, тлумачення снів - справа індивідуальна. Просто будьте уважні і запам`ятовуйте, до чого сниться та чи інша річ саме вам.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!