До чого сниться нова квартира?

До чого сниться нова квартира?

Все, що нам сниться, зазвичай має якесь пояснення. Це може бути проста інтерпретація реальної вашому житті або продовження ваших страхів.

Але сни також можуть підказати рішення проблеми, яка довго вас займала, як це сталося у Менделєєва, якому уві сні приснилася його періодична таблиця.

До чого сниться нова квартира: тлумачення сну

Якщо вам приснилася нова квартира або нове житло, тлумачити такий сон можна як прийдешні зміни, які вас чекають. Це можуть бути нові клопоти або нові справи, але можуть бути і нові проблеми, так що варто уважно поставитися до інших елементів вашого сну. Наприклад, згадати, яка це була квартира: доглянута, обірвана, потребує ремонту, або казковий палац, де знаходиться було приємно. Якщо квартира захаращена і заповнена всякими речами, то вас чекають різні перешкоди, які чекають вас на шляху до вашої мети. Також варто згадати, які відчуття ви відчували в цій квартирі. Якщо тривогу, то швидше за все вас очікують неприємності і проблеми.

Якщо ви уві сні купуєте нову квартиру, зверніть увагу на те, як відбулася угода. Якщо ви купили квартиру занадто дорого, значить наяву ви занадто мрійливі і варто подивитися на життя більш реально.



Якщо ви уві сні задоволені покупкою, значить і в реальному житті ви зумієте вигідно вкласти гроші і провернути справи. Якщо ж покупкою квартири уві сні ви незадоволені, це може означати, що в житті вам доведеться займатися неприємними справами.

А ось психологи кажуть, що нова квартира уві сні може символізувати ваше серце і ті почуття, які ви відчуваєте.

До речі, сни про квартирі можуть бути не пов`язані з її купівлею. Наприклад, вам приснилося, що вашу нову квартиру зламали. Що значить такий сон, ви можете дізнатися з відповідей на питання До чого сниться злом квартири. Також ви можете прочитати статтю До чого сниться квартира.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!