До чого сниться сходи?

До чого сниться сходи?

У нашій статті ви дізнаєтеся майже про всі випадки, до чого сниться сходи.

Якщо вам недавно приснилося, що ви піднімаєтеся по сходах, це може говорити про те, що в дійсності вас майже напевно чекає і щастя, і удача. А ось якщо спускаєтеся, то можна очікувати неприємностей в бізнесі і в побутовому плані, а також і в особистому житті. У тому випадку, якщо по сходах спускаєтеся чи не ви самі, а якийсь інший чоловік, це може означати не дуже хороші зміни в реальному житті, правда всі ці зміни - тимчасові.

Якщо ви впали або падаєте зі сходів уві сні - це до безуспішним зусиллям. Також ви можете стати мішенню для інтриг, обману та інших нехороших помислів, або хтось вам просто заздрить чорною заздрістю.

Якщо вам приснилася красива широкі сходи - вона освітить ваш шлях до слави, процвітання і багатства. Якщо ж ви сидите на щаблях таких сходів - це значить, що ви зараз на шляху до багатства, слави і процвітання, однак ще доведеться почекати якийсь, швидше за все, дуже нетривалий час. Взагалі, чим красивіше сходи, тим більші почесті вас чекають попереду.

І ще цікаве тлумачення: якщо ви забираєте на дах власного або чужого будинку по пожежній драбині, це може означати, що всі похвали, почесті і нагороди ви сприймете абсолютно спокійно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!