До чого сниться падати?

До чого сниться падати?

Зараз я розповім вам, до чого сниться падати звідки-небудь або просто про процес падіння уві сні - що саме він символізує.

Якщо ви падаєте уві сні і при цьому відчуваєте страх, це говорить про те, що швидше за все, ви зустрінетеся з якимись труднощами при досягненні поставлених цілей, проте ці труднощі ви з честю подолаєте.

Якщо при падінні ви отримали якісь травми, пошкодили собі щось, це може означати майбутні конфлікти і сварки з близькими і друзями, а також різні труднощі на шляху. А якщо ви відчуваєте удар при падінні, це може навіть говорити про розлуку з друзями.

Цікаво, до чого сниться падаючий людина? Падаючий людина часто сниться до підвищення по службі і до всіляких нагород і почестей. А ось якщо ви падаєте зі сходів, то це до безуспішним зусиллям для бізнесмена і до неврожаю для хлібороба. А для людей інших професій настає застійний період, який потрібно просто пережити.

Якщо людина уві сні падає з даху, це може символізувати невпевненість в собі, але проте він все одно доб`ється успіху. При цьому висота даху говорить тут, як не дивно, про значущість успіху. Падіння з великої висоти взагалі говорить про сильному переляку наяву. А ось якщо ви впали уві сні, спіткнувшись, це може означати, що ви зробите якийсь не зовсім слушний вчинок, наслідки якого не найкращим чином позначаться на вашій репутації. Тому будьте обережні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!