До чого сниться висота?

До чого сниться висота?

Сни, в яких сновидець перебуває на висоті, а тим більше падає з неї, належать до снам-застереженням і більшістю сонників трактуються негативно.

Але перш ніж засмучуватися, потрібно згадати, що саме відбувалося уві сні, адже значення сну може сильно змінюватися в залежності від його деталей.



До чого сниться висота?

  • Падіння з висоти часто сниться тим, хто ставить перед собою недосяжні цілі, хто надмірно самовпевнений в своїх починаннях. Якщо ви займаєтеся бізнесом, можливо, вам варто переглянути свої плани і не сподіватися на свідомо нездійсненні речі.
  • Впасти уві сні з великої висоти і не отримати при цьому серйозних травм символізує подолання великих труднощів без серйозних жертв з вашого боку.
  • Боязнь висоти уві сні означає, що у вас завищені амбіції, які швидше заважають, ніж допомагають вам добиватися мети.
  • Якщо у своєму сні ви збираєтеся стрибнути з висоти, то наяву ви дуже втомилися від постійної відповідальності і вимог. Цей сон - натяк від підсвідомості про те, що потрібно махнути на все рукою і добре відпочити.
  • Бачити, як з висоти падає інша людина, - до швидкої переоцінки цінностей. У вас покращаться відносини з людьми, якщо ми станете менш зарозумілі.
  • Якщо уві сні з висоти впала дитина, особливо ваш, такий сон не можна залишати без уваги. Можливо, у вас всередині накопичується напруга або ж є якісь проблеми з вашою дитиною. Будьте уважні до своїх дітей, особливо до їх настрою і душевного стану.

Також вам можуть бути цікаві ці статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!