До чого сниться місто?

До чого сниться місто?

Вам часто сняться міста? Тоді ви, напевно велика особистість або з вами часто відбувається щось дивне і незвичайне. Бувають різні міста, і залежно від того, який сниться вам, буде визначатися кількість написаних вами сну. Так до чого сниться місто?

Якщо ви побачили уві сні велике місто, значить, ви амбітна людина і ставите собі великі цілі. Особливо добре, коли ви заходите в нього, підкорюєте це місто або гуляєте по його вулицях. Це означає, що вашим цілям судилося здійснитися. Будувати місто - до прийняття участі у важливій справі або проекті, в результаті якого ваші фінансові справи підуть на поправку. Руйнування міста уві сні обіцяє побачив такий сон крах його сподівань і планів, до того ж, якщо він сам зруйнував місто, то в своїх невдачах варто звинувачувати тільки себе.

До чого сниться інше місто? Може бути, вам дійсно незабаром належить виїхати кудись або поміняти місце проживання.

Людині, яка живе в селі, приснився місто, на жаль, говорить про марність його прагнень і сподівань на краще на даному етапі життя.

Приснився місто часто пов`язаний з якимось грандіозним і дивним для людини подією, особливо, якщо це чуже місто. Дивний, незвичайний місто - до майбутніх дуже дивним подіям. Якщо уві сні ви переїхали жити в інше місто, це означає, що незабаром вас чекає отримання новин від родичів, що живуть далеко від вас. Бачити чуже місто з висоти - до швидкого від`їзду з дому.

Поганий знак - заблукати або загубитися в незнайомому місті. Це віщує вам плутанину в справах, в результаті якої може постраждати ваше матеріальне благополуччя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!