До чого сниться розмова?

До чого сниться розмова?

Кожен сон - це сигнал від вашого підсвідомості, і потрібно обов`язково спробувати його розшифрувати. Наприклад, дізнатися, до чого сниться розмова?

Якщо вам сниться, що ви говорите з кимось із живих людей, то наяву вас чекає якесь приємна звістка. Така розмова пом`якшує його погане значення. Особливо добре, якщо ви розмовляєте з немовлям, натовпом людей або якоюсь жінкою.

Якщо уві сні ви заїкаєтеся - не варто переживати, такий сон віщує радість в справах. Якщо фиркає - то вас чекає благополуччя, а щебет вказує на те, що ваш сусід вам заздрить. З іншого боку, якщо ви заїкаєтеся настільки сильно, що і слова сказати не виходить, наяву ретельно стежте за своїми словами, так як ненавмисно кинуте необдумане слово може призвести до великих проблем.

Розмова з деревами уві сні принесе вам багатство. А ось невиразна мова віщує печалі. Якщо ви ніяк не могли зупинитися розмовляти уві сні - підсвідомість шле вам знак, що в дійсності ви обрали вірний шлях і йдете своєю дорогою.

Якщо вам сниться, як ви брешете, то в реальному житті ви і виграєте і втратите одночасно. Хвастощі віщує викриття вашого друга. У тому випадку, якщо ви розповідали уві сні анекдот, то вас чекає щось несподіване. Давали комусь свою адресу - чекайте приємної несподіванки.

Якщо уві сні ви розмовляєте з ангелами, батьками або вже померлими людьми - ретельно прислухайтеся до них, тому що вони говорять правду.

До чого сниться телефонна розмова? Такий сон передвіщає вам успіх і благополуччя, якщо у вас були якісь тривоги - вони обов`язково розсіються.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!