До чого сниться знайомий?

До чого сниться знайомий?

З цієї статті ви дізнаєтеся про те, до чого сниться знайомий чоловік. Як правило, тлумачення сну залежить від того, як поводяться в спілкуванні ваші знайомі.

Якщо ви уві сні спокійно і мирно розмовляєте зі знайомою людиною, то в реальності це може означати успішну комерційну діяльність або розмови про благополучного сімейного життя.

Якщо ж ви розмовляєте з вашим знайомим на підвищених тонах, а тим більше ругаетесь і сваритеся, це може говорити про сварки і чвари і насправді. Якщо ж зустріч зі знайомими уві сні викликає у вас ніяковість або інші подібні почуття, то це може говорити про деякі не надто приємних, можливо навіть протизаконних діях з вашого боку, про яких можуть дізнатися інші. Тому будьте напоготові і не дозволяйте втягнути себе в сумнівні заходи. Якщо ж ви просто так зустрічаєте на вулиці своїх знайомих, це буде означати, що ви незабаром можете дізнатися якісь несподівані новини.

Тепер поговоримо про те, до чого сняться знайомі люди жінкам, а зокрема - молодим жінкам. Якщо уві сні жінка (особливо молода) хоче, але не може зустріти знайомих людей, це означає, що попереду її чекає можливе самотність в реальному житті. А ось якщо дівчині сниться, що вона оточена безліччю знайомих, то в суспільстві її чекає великий успіх. Причому, чим більше знайомих їй присниться, тим більший фурор вона зробить.

І, нарешті, чого чекати, якщо ви заводите уві сні дружбу з новим знайомим? Це дуже хороший знак і може говорити про те, що в недалекому майбутньому ви досягнете в реальному житті заслуженою популярністю, поваги або придбаєте багатство за допомогою нових зв`язків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!