До чого сниться мити?

До чого сниться мити?

Миття себе, кого - небудь або чого - або уві сні вкрай символічно і, щоб розібратися в цьому, потрібно знати, до чого сниться мити щось або когось.

До чого сниться мити підлогу

Якщо сниться, що ви підлоги миєте, то це означить, що ви незадоволені своїм становищем у суспільстві, вам здається, що вас недооцінюють або принижують ваші гідності. Особливо, якщо ви миєте підлоги на роботі, і вам така діяльність здається принизливою. Це означає, що ви беретеся за будь-яку роботу, але вас все одно не цінують як співробітника, ви не можете себе реалізувати і задоволення від вашої роботи в реальності ви не отримуєте. Але значення сну змінюється, якщо він сниться жінці, яка миє підлогу в своєму будинку. Це говорить про те, що вона щаслива в сімейному житті, і її все влаштовує. Але якщо раптом хтось бачить сон, що він відмиває підлогу від плям, а тим більше, від крові, це означає, що людина намагається приховати щось, його порочить, або намагається видати себе за кого-то другого.Мить підлогу в своїй квартирі іноді означає прихід гостей.

До чого сниться мити голову або митися самому



Мити голову уві сні - до успіху в справах, до порядку в своїй родині. Митися самому означає, що людина надмірно пишається і хвалиться своїми любовними пригодами, що йому варто подумати про свою душу, очиститися духовно. Миття рук говорить про те, що ви намагаєтеся зняти з себе відповідальність за якийсь свій вчинок. Все як в Біблії, де Понтій Пілат знімав з себе відповідальність за страту Ісуса Христа. Також це може означати ваші сумніви з якогось дуже важливого питання. Коли матері сниться сон, що вона миє свою дитину, це свідчення того, що в житті вона намагається захистити його від хвороби. Якщо сниться, ніби ви миєте людини протилежної статі, то це говорить про вашу сексуальну незадоволеності.

До чого сниться мити посуд

Миття посуду уві сні - знак того, що ви думаєте, переживаєте про своє сімейне життя. Якщо в процесі миття тарілка впала і розбилася, це означає, що у вас не все гаразд в родині, але ви нікому цього не показуєте і тримайте все в собі. Те, що ховається в підсвідомості, всі таємні думки, сумніви, страхи і переживання - все це знаходить відображення в наших снах. Таким чином, сни про миття скоріше не пророкування, а розкриття таємниць нашої душі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!