До чого сниться голова?

До чого сниться голова?

Іноді сняться такі яскраві і барвисті сни, що мимоволі замислюєшся, до чого б це? Наприклад, до чого сниться голова?

  • Голова завжди була символом мудрості і знань. Тому в сонник Деніз Лінн йдеться про те, що, можливо, ви підсвідомо усвідомлюєте, що обігнали всіх на голову. Або ж навпаки, вам потрібно більше працювати головою, ретельніше обдумувати свої рішення і ситуації, які можуть статися у вашому житті.
  • У дворянському сонник Н. Гришиной описується значення сну, в якому ви бачите забиту голову з ранами. Такий сон передвіщає сварливого старого або стару, які зіпсують ще вам кров, або ж побутові якісь проблеми і чвари.
  • Якщо вам сниться велика і гарна голова на плечах - це до успіху і благополуччя. Для закоханих такий знак є символом щастя й мир в парі.
  • Якщо уві сні ви відчуваєте, як важко вам носити голову, то наяву вам слід менше думати і аналізувати.
  • Маленька і убога голова є передвісником негативних подій у вашому житті. Також, як і сталевий вінець, що стискає вашу голову - ви будете мучитися нерозв`язними проблемами.
  • Кажуть, що одна голова - добре, а дві - краще. Так і сон, в якому у вас дві голови, обіцяє тільки хороше в найближчому майбутньому.
  • Якщо уві сні ви побачили відрубану голову, яка котиться або лежить, то варто чекати гіршого. Такий сон обіцяє втрату батьків, усілякий неуспіх і втрату честі.
  • Якщо ви несете чужу голову, то в дійсності ви будете робити чиїсь чужі справи, відчуваючи при цьому відповідальність.

До чого сниться мити голову

Східний жіночий сонник говорить, що це добрий знак. Доглядати за своїм волоссям, розчісувати і мити їх - значить, наяву вас чекає успіх в задуманому.

До чого сниться голова риби



Якщо ви не знаєте, до чого сниться голова риби, то краще подивитися в сонник на тему того, до чого сниться риба. Хоча окрема голова може бути передвісником шлюбу і міцних, довготривалих відносин.

При будь-якому тлумаченні найголовніше - не втратити голову, так що спите і висипайтеся!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!