До чого сниться поганий?

До чого сниться поганий?

Людям часто сниться щось погане, проте це зовсім не означає, що поганий сон може передвіщати дійсно погані події, які можуть настати в найближчому майбутньому. У цій статті ми постараємося розібратися в тому, до чого можуть снитися погані сни чоловікові і жінці. Наші тлумачення будуть грунтуватися на сонник Міллера. Отже, до чого сниться поганий?

Тлумачення поганого сну за сонником Міллера

Перш за все варто зазначити, що сонник Міллера ґрунтується на психології і фізичних відчуттях. Тому він вказує, що поганий сон може бути спровокований зовнішніми факторами. Наприклад, у вашій кімнаті може бути дуже жарко, ви застуджені або тільки починаєте хворіти, також поганий сон може бути свідченням отруєння, в тому числі і харчового.

  • Цілком ймовірно, що вам сняться погані сни через неправильну позу. Тому коли ви лягаєте спати, звертайте увагу на те, як лежить ваша голова. Шия повинна бути прямою, як і весь хребет.
  • Поганий сон може також означати, що ви переживаєте сильний емоційний стрес або вже пережили його.
  • Є у сонника Міллера і інші трактування поганих снів. Наприклад, жінка може бачити поганий сон як знак того, що в її житті все йде на потрібний лад. Для чоловіка поганий сон може означати як успіх, так і невдачу.
  • Якщо ви побачили уві сні страшна подія, наприклад, стихійне лихо - це зовсім не означає, що у вашому житті намічається щось погане. Як правило, такі сни сняться зазвичай в тих випадках, коли майбутні події, навпаки, носять позитивний характер. Наприклад, ураган може означати великі, але приємні клопоти, а землетрус - переїзд на нове житло. Те ж саме стосується і снів про смерть, вбивство.


На жаль, але в загальному випадку тлумачити погані сни просто неможливо. Все буде залежати від конкретної ситуації, яку ви побачили уві сні. Тому ми рекомендуємо вам відвідати розділ на нашому сайті Тлумачення снів - сонник.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!