До чого сниться суперниця?

До чого сниться суперниця?

Якщо ви побачили суперницю уві сні, то не варто панікувати, адже не завжди це віщує погані події. Правильно тлумачити такий сон допоможуть сонники.

Розглянемо докладніше, до чого сниться суперниця. Нижче представлені тлумачення снів з суперницями від сонника Катерини Великої, сонника Килини, жіночого сонника і сонника Міллера.

Сонник цілительки Килини

Якщо уві сні ви сварилися з суперницею, то в реальному житті у вас буде успіх там, де ви його і не очікуєте. Якщо ви знизували їй руку, то не уникнути проблем з начальством. Обіймати свою суперницю уві сні - до вдалого вибору партнера.

Сонник Катерини Великої

Якщо ви лаялися з суперницею уві сні, то вам необхідно переглянути ставлення до свого партнера. Адже якщо ви не станете покращувати ваші взаємини, то вони незабаром зруйнуються через побутових проблем та інших негараздів. Якщо ви били свою суперницю уві сні, то це до отримання похвали на роботі. Мило розмовляти з суперницею - до втрати частини коштовностей.

жіночий сонник



Бачити суперницю в красивому платті - до повільності. Вона призведе до погіршення ваших справ на роботі. Є ймовірність втратити свою посаду. Будьте пильні і активніші, щоб цього не сталося.

Якщо суперниця сміялася над вами уві сні, то це до вчинення в реальному житті непоправної помилки. Вона може привести до розставання з вашою другою половинкою. Якщо ви били суперницю уві сні, то не уникнути проблем зі своїми рідними, які виникнуть на тлі нестачі фінансів.

сонник Міллера

Сміється суперниця уві сні - до отримання добрих звісток від далеких родичів. Якщо ви билися з нею, то в реальному житті не уникнути проблем в особистому житті. Бачити, як суперниця махає вам рукою, - до пліток. Якщо ж вона дарувала вам гарний букет квітів, то в реальному житті ви зважитеся на покупку дорогої речі, однак пізніше про неї ви будете шкодувати.

Також вам можуть бути цікаві інші статті з наших розділів:

  • Сни про людей
  • Сни про людей


Увага, тільки СЬОГОДНІ!