До чого сниться кохана людина?

До чого сниться кохана людина?

Побачивши уві сні кохану людину, варто обов`язково зрозуміти, що віщує таке сновидіння. Адже воно може бути ознаменуванням важливих подій в житті.

Дізнатися, до чого сниться кохана людина, допоможуть сонники Міллера, Фрейда і інші популярні сонники.

сонник Міллера

Якщо уві сні ви цілувалися зі своєю коханою людиною, то будьте готові до пересудів в близькому оточенні. Якщо ви вінчалися зі своєю другою половинкою, то не уникнути ревнощів у відносинах. Бачити уві сні, як кохана людина вам зраджує - до самостійного життя. Якщо ж друга половинка уві сні дарувала вам своє фото, то незабаром ви з нею розлучитеся. Прогулюватися уві сні по парку з коханою людиною - зловживання вашою довірою.

сонник Фрейда

Якщо вам приснилося, що ви займаєтеся любов`ю зі своєю другою половинкою, то в сексуальному житті вас чекає благополуччя. Якщо уві сні з коханою людиною стався нещасний випадок, то на підсвідомому рівні ви боїтеся втратити його. Якщо ж ви сварилися зі своєю другою половинкою, то вас чекають пристрасні стосунки на стороні.

жіночий сонник



Битися уві сні зі своєю другою половинкою - до хорошим взаєминам з оточуючими. Якщо ж ви уві сні ходили на побачення, то вас чекають щирі відносини. Якщо уві сні друга половинка вас зрадила, то велика ймовірність отримання догани від начальства.

класичний сонник

Якщо уві сні кохана людина подарував вам подарунок, то вас чекає неприємний сюрприз в реальному житті. Розлучатися зі своєю половинкою - до негативних подій. Бачити, як ваша кохана людина вам змінює уві сні - до досягнення поставлених цілей. Якщо ж з ним цілувалися - то чекайте сприятливих змін. Не виключено, що ви поміняєте рід діяльності, що дозволить вам досягти фінансового благополуччя.

Також вам може бути цікава стаття До чого сниться цілуватися з коханою людиною.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!