До чого сниться розлучення?

До чого сниться розлучення?

Побачивши уві сні розлучення, не варто відразу засмучуватися, адже не завжди він віщує поганий. Щоб зрозуміти, до чого сниться розлучення, слід скористатися трактуваннями з відомих сонників.

Нижче наведені трактування розлучення уві сні від п`яти найпопулярніших сонників.

жіночий сонник

Розглянемо, як тлумачити сон, де приснився розлучення по жіночому сонником. Якщо вам він був запропонований другою половинкою, це означає, що у вас в родині спостерігається незадоволеність дружніми відносинами. Якщо ви самі запропонували розлучення, то в реальному житті ваш партнер буде вас ревнувати.

Російський народний сонник

Розлучення, побачений у сні, вказує на ваше бажання змінити своє життя, причому кардинально. Але для цього від вас буде потрібно не тільки маса зусиль, але також віра в себе.

сонник Міллера

Якщо вам наснився розлучення, то варто зробити своє життя більш радісним і менше засмучуватися, навіть якщо ситуації будуть складатися не так, як вам хочеться. В іншому випадку ви можете впасти в тривалу депресію, де є ризик початку кризи.

сонник Лоффа



Якщо вам у сні запропонували розлучення, то в реальному житті вас чекає підвищення. Воно зробить вас не тільки більш успішним, але і допоможе обзавестися колом корисних людей. У майбутньому з їх допомогою ви зможете відкрити свій бізнес і успішно його розвивати.

Якщо уві сні на розлучення наполягали ви, то значить, у вас є сумніви щодо того, чи правильно ви вибрали свій шлях. Вам необхідно грунтовно оцінити своє життя і при необхідності внести в неї кардинальні зміни.

сонник Хассе

Бачити уві сні, як розлучаються ваші батьки, - до отримання звісток від далеких родичів. Якщо ж розлучалися ви - то до сварки з близькими людьми через порожніх обіцянок. Бачити уві сні, як офіційно розлучаються ваші друзі, - до повернення боргу, який брали на тривалий термін.

Також вам можуть бути корисні інші наші статті з розділів:

  • Дії уві сні
  • Дії уві сні (18+)


Увага, тільки СЬОГОДНІ!