» » » » До чого втратити обручку?

До чого втратити обручку?

До чого втратити обручку?

Обручка, згідно з народною мудрістю, вважається своєрідним оберегом шлюбу. З цієї причини з ним пов`язано безліч прикмет і забобонів. Розглянемо докладніше, до чого втратити обручку.

Якщо вірити народним прикметам, то втрата обручки є передвістям сімейних проблем. Можливо, подружжя сильно посваряться і згодом довго не зможуть знайти спільну мову. Існує повір`я, що втратити кільце - до розлуки зі своєю другою половинкою. Можливо, чоловік або дружина поїде на тривалий період у справах. Також втрата обручки обіцяє і розлучення, навіть якщо зараз в родині все добре. Незабаром все зміниться в протилежну сторону, тому слід морально підготуватися до бурю, що насувається.

Біду можна відвести, якщо знайти кільце, але це не завжди можливо, тому доведеться приготуватися до плачевних наслідків. Також є ймовірність, що його вкрала суперниця, щоб провести над предметом обряд на розставання. Якщо є такі підозри, є сенс звернутися до відуни за допомогою.

До чого сниться втратити обручку?

Якщо уві сні привиділося, що ви втратили свою обручку, то в реальності вас чекають втрати. Також дане сновидіння може обіцяти розставання зі своєю другою половинкою. Можливо, ви хочете змінити своє життя, але у вас не вистачає сміливості.

У деяких випадках втрата кільця уві сні віщує зраду. Саме сновидец змінить свого партнера, що призведе до розлучення. Він буде шкодувати про свій вчинок, але буде занадто пізно, тому що довіру вже не повернути. Слід придивитися до свого сновидіння і постаратися уникнути спокуси.

Можливо, вам також буде корисна стаття До чого сниться втрата



Увага, тільки СЬОГОДНІ!