» » » » До чого втратити кільце?

До чого втратити кільце?

До чого втратити кільце?

У стародавні часи прикрасам надавалося велике значення, так як часто вони розглядалися як обереги або талісмани. Існує велика кількість забобонів і народних прикмет, які пов`язані з втратою ювелірного виробу.

Поговоримо - до чого втратити кільце.

втратити кільце

Вважається, що втрата кільця є поганою прикметою. Якщо прикраса була подарована, то прикмета свідчить розлуку, довгий розставання або серйозну сварку з цією людиною.

Якщо ви самостійно придбали кільце, а потім його втратили, то прийнято вважати, що з втратою ви втратили і частина енергії. Особливо це стосується виробів з золота або срібла.

Однак не варто сумувати: є і зворотна сторона забобонів. Якщо вас на даний час життя переслідували невдачі, то вони вас покинуть разом з втраченим кільцем. Щоб в житті не відбулося особливих змін, рекомендується попросити близьку людину подарувати золоту каблучку. Важливо, щоб презент був від душі.

Втратити обручку



Втрата обручки також не обіцяє нічого хорошого. За народними повір`ями вважається, що пара розлучиться або розлучиться, а деякі прикмети навіть загрожують вдівство.

Однак будь-які наслідки можна запобігти, якщо провести ритуал. В цьому випадку слід позбутися другого кільця чоловіка або дружини. Для цього потрібно запалити дві свічки в повний місяць, потім взяти кільце в руку і вимовити заклинання: "Кільце пішло і сварки підіть. Кільце пішло і нещастя піди".

Потім приберіть кільце в стакан і залийте святою водою. Після трьох діб необхідно його заховати і купити нову пару обручок. У зв`язку з тим, що друге кільце можна носити, рекомендується його віддати в якості пожертви в храм. При цьому ні в якому разі не шкодуйте про втрату.

Як ми вже говорили вище, прикраси - якийсь оберіг або талісман, тому втрата або знахідка можуть позначати різні зміни в житті. Прочитайте ще одну статтю - До чого знайти кільце.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!