До чого сниться обручку?

До чого сниться обручку?

Багато тлумачі сходяться на думці, що побачити уві сні весілля і весільні аксесуари - це хороший знак. Їх можуть бачити як представники чоловічої, так і жіночої статі.

Якщо ви уві сні побачили обручку, то необхідно розібратися, до чого воно сниться.

Розгадка сновидіння для жінки

Молода незаміжня дівчина, що побачила уві сні обручку (яке спокійно лежить на столі або в коробці), повинна бути уважнішими, оскільки це символ зустрічі і початку інтимних стосунків з цікавою молодою людиною. Для заміжньої жінки таке сновидіння може означати відновлення минулих інтимних відносин або ж нові повороти пристрасних відносин з чоловіком.

Якщо кільце на пальці у незаміжньої дівчини, то таке сновидіння пророче: незабаром ви вийдете заміж.

Крім того, Міллер у своєму сонник стверджує, що обручка, яке носить заміжня жінка, говорить про захист її ангелами-охоронцями від клопоту і негараздів.

Український сонник, наприклад, говорить про метал, з якого зроблено кільце: золото - ознака заміжжя, срібло або інший блискучий метал - низка неприємностей.

Розгадка сновидіння для чоловіка

Чоловіки рідше бачать обручку уві сні.

Якщо чоловік одягає обручку на палець дівчини, то це свідчення його серйозних намірів, якщо сам носить кільце, то варто задуматися про весілля.

Крім того, якщо хтось із подружжя втрачає кільце або знімає з пальця уві сні, необхідно звернути увагу на свою поведінку і не доводити маленькі сварки до великих скандалів.

Варто відзначити, що якщо ви займаєтеся підготовкою до весілля, то таке сновидіння може бути візуалізацією ваших бажань і емоцій, тому не варто шукати тлумачення в сонниках - спокійно чекайте свята.

Про те, до чого може снитися просте кільце, можна дізнатися зі статті До чого сниться кільце.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!