До чого сниться чужий будинок?

До чого сниться чужий будинок?

Сон, в якому людина бачить чужий будинок, говорить про зміни, які відбудуться в житті у сновидіння. Наприклад, якщо ви переїжджаєте в чужий будинок, то це - до новин. Варто відзначити, що, все залежить від того, в якому стані будинок.

У статті розберемося, до чого сниться чужий будинок.

Розгадка сну для жінки

Якщо жінка уві сні бачить чужий будинок, чистий і в якому багато світла, то це говорить про те, що необхідно звільнитися від непотрібних думок і переживань. Жінці необхідно поговорити з кимось або сходити на сповідь до церкви. Старий будинок символізує серйозні проблеми в сімейному житті, з яких складно знайти вихід. Якщо жінка перебуває в чужому домі або намагається навести там порядок, то в житті вона хоче панувати і керувати людьми.

Згорілий будинок - символ застою в кар`єрі, тому не варто сподіватися на просування по службі або нові ділові контакти.

Крім того, чужий покинутий будинок обіцяє нові знайомства, враження, які можуть бути отримані в ході подорожей і відвідин нових місць.



Для дівчини бачити новий облаштований будинок - знак того, що її заміжжя буде вдалим і щасливим, в якому подружжя будуть доповнювати один одного.

Розгадка сну для чоловіка

Для чоловіка, навпаки, чужий будинок символізує просування по службі. А якщо чоловік бачить уві сні чужий палаючий будинок, то наяву він буде викритий. Всі дізнаються про його любовний зв`язок, і сімейне життя може зруйнуватися.

З іншого боку, деякі тлумачі стверджують, що пожежа і попелище - ознака чужого горя, свідком якого може стати сновидец. Але якщо будинок у вогні без диму, то це може говорити про низку хороших подій.

Якщо ви наяву бачили чужий будинок або перебували в ньому, то сон може бути інтерпретацією пережитих емоцій, тому не варто шукати тлумачення такого сну в сонниках.

Додатково читайте статтю До чого сниться будинок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!