» » » Як купити будинок в солітьюде?

Як купити будинок в солітьюде?

Як купити будинок в Солітьюде?

Гра Skyrim виявилася настільки популярною в серії Elder Scrolls, що зараз в неї досі грають багато геймери по всьому світу. І це при тому, що гра вийшла кілька років тому.

Як відомо, в Скайріме можна купувати різні будинки. І в цій статті ми розглянемо, як купити будинок в Солітьюде.

Купівля "Високого шпиля"

У Солітьюде є будинок під назвою "Високий шпиль", який знаходиться по сусідству з Колегією Бардов. Цей особняк відрізняється своєю дорожнечею і коштує 25 тисяч Септимию. На ці гроші можна купити 5 будинків в Вайтране. Однак навіть якщо ви маєте в своєму розпорядженні необхідну суму, вам все одно доведеться потрудитися, щоб купити будинок в Солітьюде - найцікавішому місті Скайріма.

Щоб отримати будинок в Солітьюде, вам доведеться поговорити з Фолком Огнебородом і виконати його завдання, а також пройти квест у ярла Елісіф Прекрасної (вона попросить покласти ріг її загиблого чоловіка на вівтар Талоса). Відзначимо, що Фолк може виставити куди більшу суму. Більш того, вам доведеться також здійснити ремонт і установку меблів для дому. Повний ремонт коштує 2000 за кімнату, ремонт лабораторії обійдеться по 2500 Септимию за кожну.

Таким чином, щоб придбати будинок і повністю облаштувати його, знадобиться близько 30000 Септимию, хоча все залежатиме від випадку.

Якщо вам потрібно придбати інший будинок в грі, рекомендуємо статтю Як купити будинок в Skyrim.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!