» » » Як купити будинок в гта?

Як купити будинок в гта?

Як купити будинок в ГТА?

Можливість мати свій будинок в онлайн-грі ГТА - це новий етап гри і велика ступінь до проходження рівнів і перемоги. Придбати свою нерухомість можуть лише ті гравці, які досягли п`ятого рівня. Деяким користувачам може бути незрозуміло, як купити будинок в ГТА, але ж це необхідну дію, яке допоможе і надалі купувати певні локації і будівлі.

придбання нерухомості

Придбання будинку відбувається в кілька етапів.

Підготовка грошових коштів

Як і в основній грі, в онлайн-грі ГТА для покупки нерухомості необхідно мати величезну кількість монет. Монети можна отримати за виконання будь-яких завдань або за грабіж магазинів і інших підприємств. В результаті, приділивши належну час цього процесу, гравець зможе зібрати відповідну суму монет для подальшої покупки свого будинку.

Щоб накопичити належну суму, варто проходити всі рівні і виконувати всі завдання по максимуму, навіть якщо не буде вистачати сил, потрібно просто перепочити і починати все заново. В такому випадку покупка будинку стане реальною.

Вибір і покупка будинку

  1. Для придбання нерухомості онлайн необхідно скористатися внутрішнім інтернетом гри, який може бути встановлений як в телефоні, так і в терміналі.
  2. Для пошуку відповідного будинку слід в телефоні вибрати вкладку Eyefind.info. (Телефон з`являється натисканням стрілки вгору). У цій вкладці необхідно вибрати "Гроші та послуги" - "Знайти нерухомість". Тут можна переглянути всі варіанти продажу квартир і будинків і вибрати відповідний. На карті продається нерухомість позначається біло-зеленим кольором.
  3. Вибравши будинок, необхідно натиснути на нього для отримання необхідної інформації. Для того щоб відправитися на перегляд будинку, слід натиснути "Дізнатися координати", і по GPS ви будете направлені до дому. Таким чином можна переглянути всі ваші об`єкти.
  4. Коли ви вже визначтеся з будинком, необхідно знову зайти у вкладку "Гроші та послуги" - "Знайти нерухомість", вибрати свій будинок і натиснути "Придбати нерухомість".

Житлова нерухомість - що це?



Кожна житлова нерухомість має свій гараж, в якому може поміститися певну кількість машин. Якщо ви придбали будинок, значить, досягли рівня «Американська мрія». Але, як і в реальному житті, в грі потрібно буде не забувати про оплату комунальних послуг, на які піде приблизно близько 75 доларів.

У кожному будинку гравець може дивитися телевізор, слухати радіо, переодягатися і виконувати інші різні дії. Сюди ж можна запросити друзів, щоб провести добре час. Той, хто йде разом з будинком гараж не має тієї ж розкоші і комфорту, яка є в будинку, але тут можна залишати на зберігання машини. Крім того, якщо ви візьмете автомеханіка, йому доведеться видавати зарплату в розмірі 50 доларів.

Гравець в онлайн-грі має право утримувати тільки один будинок, тому при покупці нового житла можна внести половину вартості старого.

Читайте також:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!