До чого сниться новий будинок?

До чого сниться новий будинок?

Деякі сновидіння допомагають краще зрозуміти сьогодення і приготуватися до подій майбутнього. Потрібно просто знати їх тлумачення. Будинок, побачений у сні, згідно з більшістю сонників, позначає внутрішній світ сновидіння.

З`ясуємо, до чого сниться новий будинок і чого варто очікувати після такого сну.

До чого бачити новий будинок уві сні?

Бачити маленький затишний новий будинок - до сімейного щастя, теплим і близьких стосунків з родичами і дітьми. Великий, світлий розкішний будинок віщує успіхи в кар`єрі і матеріальне благополуччя.

Будувати новий будинок теж обіцяє фінансовий достаток, можливо, нову посаду або спадок.

Якщо вам приснилося, що ви зносити або ще якимось чином руйнуєте новий будинок, скоро у вашому житті почнеться період фінансових труднощів, самотності і туги.

Людина, яка купує новий будинок уві сні, скоро знайде популярність, загальне повагу і пошану, у нього почнеться період творчих успіхів.

Якщо в сновидінні ви переїхали в новий будинок, успадкований від родича, в реальності ви скоро зустрінете вірного друга, який надасть вам велику допомогу.

Робити прибирання в своєму новому будинку віщує значний кар`єрний ріст, особливо це стосується військовослужбовців, яких чекає підвищення в званні і збільшення зарплати.

Бачити уві сні новий багатоповерховий будинок - до кар`єрного успіху. Причому чим більше в будинку поверхів, тим вище буде соціальний стан сновидіння.

Недобудований новий будинок трактується як необхідність відкласти свої справи.

Інші тлумачення сну можна подивитися в наступних статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!