» » » » До чого сниться великий будинок?

До чого сниться великий будинок?

До чого сниться великий будинок?

Майже всі люди, згідно зі статистикою, хочуть знати тлумачення своїх сновидінь - так вже ми влаштовані. Як у популярній колись пісні: «бажають знати, що буде»! У даній статті ми розповімо, спираючись на думки деяких експертів мрій (сонників), до чого сниться великий будинок.

  • У загальному і цілому, так би мовити, сни про великий будинок віщують позитивне. Удачу в справі, доброта в сім`ї, перехід на новий життєвий рівень, етап. А чистота, освітлення у великому будинку - приведення в належний порядок справ, почуттів і думок.
  • Для чоловіків сон про великому будинку найбільш значущий. Так як чоловіче начало передбачає ясність, цілісність думки та поставлених завдань, успіх в їх виконанні. Все це, як вважають, віщує сон про великому світлому будинку у чоловіків.
  • Для жінок - це можливість вдало вийти заміж (якщо не замужем), влаштувати свої сімейні справи, до благополуччя в плані родичів і дітей.
  • Коли сниться великий будинок, потрібно в першу чергу звертати увагу на антураж, так звані «дрібниці сну». Якщо, наприклад, в будинку багато кімнат без меблів (порожній), стіни пофарбовані світлою, високі стелі - до великих і хорошим змін у вашому житті.
  • А якщо у великому будинку все знаходиться в безладді, то вам необхідно привести свої думки до загального увазі для досягнення хороших і світлих цілей.
  • Руйнування, побачені уві сні про великому будинку, свідчать, навпаки, про деякі неприємності, що загрожують сімейному ладу і затишку, звичного способу життя.
  • Якщо присниться, що ви перебуваєте одні в порожньому і великому будинку - до того, що близькі ваші не підтримають вас у ваших починаннях, відвернуться незабаром.
  • Якщо ж ви уві сні не можете потрапити у великий будинок, повний людей - знайомих і незнайомих - до погіршення взаємин з близькими і на роботі.


Ще про снах про житло читайте в статті До чого сниться будинок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!