До чого сниться пожежа?

До чого сниться пожежа?

Намагаючись розгадати значення своїх снів, люди, як правило, намагаються заглянути в своє майбутнє і дізнатися, що день прийдешній їм готує. Правильно пояснений сон стає обіцянкою благополуччя або навпаки, невдач, застереженням або вірним напуттям. Існує безліч пророкувань того чи іншого сну, і всі ці варіанти зібрані в сонники або тлумачі. Наприклад, до чого сниться пожежа?

Давньоруський сонник говорить про те, що пожежа сниться до швидкої радості, так само, як і вогонь в каміні або полум`я свічки.

Сонник Хассе також пророкує, що пожежа обіцяє велику радість, хороші звістки. Хорошою ознакою вважається і густий дим уві сні.



Сонник Міллера. Якщо ви бачите уві сні пожежа, який, до того ж, не несе руйнувань і загибелі людей, це означає, що в майбутньому до вас прийде щастя і вигідні справи.

Пристрасть, бажання змін, плотські бажання - так пояснює, до чого сниться пожежа будинку, сонник Нострадамуса.

  • Якщо ви тушкуйте пожежа, то це означає, що ваші бажання скоро перетворяться в такий потік дій, який буде складно зупинити. Якщо ви берете участь в підпалі, незабаром з вами відбудуться зміни, які викличуть у вашому житті проблеми. Рятуєте з пожежі людини - події, які довгий час не давали вам спокою, незабаром закінчаться не дуже вдало для вас.
  • Якщо ви бачите пожежа в своїй кімнаті, то це означає зраду, яка скоро трапиться, але за обопільною згодою партнерів. Однак і домовленість не врятує пару від конфліктів і несподіваних пригод.
  • Якщо ви бачите попелище, яке залишилося після пожежі, то вас чекають зміни в вашому місці проживання, як сприятливі, так і не дуже.
  • Якщо уві сні ви побачили пожежу, що виникла від блискавки, то готуйтеся, скоро ви зустрінете дуже важливого для вас людини при незвичайних обставинах.

Український сонник говорить про любов, багатство, але великих сварках - ось до чого сниться вогонь і пожежа. Пожежа в будинку означає в даному випадку порожні турботи.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!