До чого сниться вогонь?

До чого сниться вогонь?

Якщо вам вночі наснився вогонь або взагалі пожежа, то такий сон важко не запам`ятати, і вже, звичайно, вам обов`язково захочеться дізнатися, до чого сниться вогонь.

Символ вогню завжди мав подвійне значення, адже він ніс людям, як добро, так і зло. Вогонь зігрівав, і з його допомогою готували їжу, він також міг знищити все живе. Тому і приснився вогонь може обіцяти вам і щось хороше, і також погане.

Раптово з`явився вогонь означає сварки, що загрожують вам неприємності і небезпеки. Якщо ви намагаєтеся розвести вогонь, але він весь час гасне - це до нещастя в родині. Бачити сліпуче яскравий блиск вогню означає, що в майбутньому на вас обрушиться гнів можновладця людини.

До чого сниться пожежа? Сон цей провіщає велике горе, війну, нужду, катастрофу. Вогонь, що падає з неба, означає хвороба, величезні проблеми. Але, якщо уві сні вам цей вогонь не був страшний, то всього цього вам вдасться уникнути. Побачити уві сні, що ви втратили в результаті пожежі своє майно - до нових починань і планам. Горіти самому вогнем обіцяє застуду. Художникам, музикантам, артистам пожежа сниться до успіху в їх творчої професії.

Перестрибувати через багаття - до вигідного, але ризикованої підприємству. Підтримувати вогонь, не даючи йому згаснути - до виконання заповітного бажання, до благополуччя і щастя. Погашений вогонь означає швидке одужання хворим.

Розводити вогонь - до сімейного благополуччя, щастя, успіху в справах. Якщо такий сон приснився жінці, то це може означати, що вона вагітна. Роздмухувати вогонь - до прибутку.

Так що, побачивши вогонь уві сні, не варто відразу лякатися, потрібно уважно вивчити всі обставини вашого сну, може бути, він віщує вам, навпаки, найбільш благополучні події.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!