До чого дівчині сниться війна?

До чого дівчині сниться війна?

Лише п`ята частина снів спирається на реальність, в основному сни символічні, і щоб розгадати, що готує нам доля, потрібно уважно вивчити кожну деталь сну. Якщо ви намагаєтеся розгадати, до чого дівчині сниться війна, для початку згадайте, не дивилися ви напередодні фільм про воєнні події, новини про зону якогось конфлікту або читали мемуари генерала у відставці. Можливо, війна в вашому сні - лише віддзеркалення вражень, отриманих напередодні, і не несе прихованого сенсу.

Війна: тлумачення сну для дівчини

Війна уві сні означає стан справ у вашій родині або в оточенні. Ванга, Нострадамус, Міллер та інші відомі провісники, які вміли розшифровувати сни, війну вважали поганою ознакою. Вона попереджає про конфлікти, чвари, заворушеннях і втрати в родині, в будинку або в оточенні людини, якій приснився такий сон.

Для дівчини сон про війну може мати й інше значення:

  • Якщо уві сні доводиться проводжати улюбленого на фронт, це попередження, що в недалекому майбутньому буде погибель його поганих рис характеру.
  • Бачити уві сні війну - означає зустріч в недалекому майбутньому військового, який вплине на її життя.
  • Почути в сні виразний постріл - означає, що ви скоро закохаєтесь.

Жінці сон про війну віщує також народження красивого хлопчика, і навіть якщо вона не підозрює про свою вагітність, то незабаром отримає підтвердження цьому.

Наша стаття До чого сниться війна розповість про всі нюанси тлумачення більш докладно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!