» » » » До чого дівчині сниться вагітність?

До чого дівчині сниться вагітність?

До чого дівчині сниться вагітність?

Вагітність може приснитися будь-якій людині незалежно від його статі або віку. Але особливо хвилююче бачити вагітність уві сні для молодої дівчини. У статті ми з`ясуємо, до чого дівчині сниться вагітність. Сама по собі вагітність уві сні - дуже хороший знак, що передвіщає творчість, багатство, початок нового позитивного етапу в житті, саморозвиток. Більш докладний тлумачення залежить від особливостей сну.

Як тлумачити свою вагітність уві сні?

Якщо наяву ви не очікуєте дитини і не плануєте його завести, то такий сон означає для незаміжньої дівчини ганьба і неприємності. Можливо, незабаром станеться ситуація, в якій постраждає ваша репутація і ви піддастеся публічного осуду. Проявіть обережність, особливо з малознайомими людьми.

Якщо заміжня жінка уві сні народила сина - це до довгого і щасливого сімейного життя.

Згідно сонником Фрейда, бачити себе вагітної - до зустрічі з новим супутником життя, який набагато більше попереднього буде підходити їй. Якщо у вагітності щасливий результат уві сні, то нові відносини будуть дуже щасливими.



Для вагітної жінки подібний сон обіцяє щасливий результат вагітності і народження здорової дитини.

Для молодих дівчат, які прагнуть завести дитину, такий сон означає ваше палке бажання вагітності. В цьому випадку рекомендується трохи відволіктися. Можливо, саме ваше нетерпіння і емоційне напруження заважає вагітності наяву.

Також сон про вагітність для молодої дівчини може означати щомісячне підсвідоме занепокоєння з приводу незапланованої вагітності. Такі сни зазвичай сняться перед передбачуваним початком менструацій і відображають лише ваші страхи.

Додаткова інформація про снах про вагітність ви знайдете в цих статтях:

  • Якщо сниться, що я вагітна
  • До чого сниться вагітність


Увага, тільки СЬОГОДНІ!