» » » » Бачити себе в сні вагітної - що значить?

Бачити себе в сні вагітної - що значить?

Бачити себе в сні вагітної - що значить?

Вагітність уві сні має кілька значень. Трактування таких снів буде залежати від декількох обставин:

  • Перше, це те, в якому становищі ви перебуваєте, тобто вагітні ви в реальності чи ні.
  • Друге - бачити уві сні, що вагітна, може бути бажанням опинитися в такому становищі.
  • Третє - сон як провісник подій, не пов`язаних з вагітністю.

Бути уві сні вагітної можуть не тільки жінки. У снах вагітність не має статевої приналежності. Такі сни трактуються в залежності від обставин.

Бачити себе в сні вагітної може означати наступне:

По-перше, ви перебуваєте зараз на такому життєвому етапі, коли ви здатні до чогось нового. Здійснити якесь нове відкриття, перетворити в життя нову ідею. Дати волю новим почуттям і емоціям.

По-друге, побачити себе вагітної уві сні може означати ваше підсвідоме бажання завагітніти.

Якщо ви молода, активна жінка, яка періодично мріє про дитину, але фактично ще не вирішила завести дитину, бачите сон, що вагітні, то це говорить про ваш підсвідомому переході в іншу стадію. Тобто ви поступово усвідомлюєте можливість народження дитини. І цілком ймовірно, зможете обдумано підійти до цієї важливої події.



Ви активні в сексуальному житті, і такий сон може бути результатом ваших тривог «а раптом», тим більше, якщо ви не хочете народжувати на даному етапі свого життя.

Познайомимося з деякими поширеними сонниками і їх тлумаченням, до чого сниться вагітність:

сонник Міллера

Якщо жінка бачить уві сні, що вона вагітна, то це означає, що її чекають сварки з чоловіком, а діти її будуть некрасивими. Для діви такий сон є провісником ганьби. А якщо такий сон сниться вагітній жінці, то для неї він значить, гарне перебіг пологів і сприятливе їх завершення.

сучасний сонник

Уві сні бути вагітною: бідному обіцяє багатство, багатому - розорення. Одруженого чоловіка, говорить про те, що він позбутися дружини, а неодруженому, що він зустріне жінку, яка буде його дружиною. Дівчині - ганьба, жінці - гордість і визнання, літній жінці - смерть. Якщо вам часто сняться сни, що ви вагітні - до хвороб, сни про пологи - до звільнення від боргів, печалей, до розкриття таємниць. Побачити уві сні вагітну жінку - до несподіваного прибутку. Якщо такий сон сниться вагітній жінці - до сприятливих пологів. Якщо сниться чоловікові, що вагітна його дружина або коханка - знак того, що він її дуже любить.

Як ми бачимо, трактувань сну про вагітність безліч. І виходити потрібно перш за все від аналізу ситуації і власних думок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!