До чого сниться чай?

До чого сниться чай?

Сни про чай трактуються дуже суперечливо. Існує безліч особливостей, від яких залежить тлумачення того, до чого сниться чай. В цілому, чай є загальновизнаним символом дому та домашнього затишку. Також у багатьох сонниках бачити уві сні чай - до несподіванки.

Як тлумачити сон, в якому ви заварюєте чай? Цей, здавалося б, затишний сон передвіщає, що незабаром ви зробите непорядний вчинок і сильно про це пошкодуєте. Інше тлумачення: заварювати чай - до безгрошів`я, нестачі продуктів, скрутного матеріального періоду. Чайний осад на дні своєї гуртки символізують невдачу в любовних справах, сильні розчарування і образи.

Якщо уві сні ви дуже хочете напитися чаю, то скоро до вас несподівано прийдуть гості. А пити чай з друзями означає, що скоро вам захочеться змін в житті, можливо, навіть пригод, і друзі вам допоможуть в цьому. Пригощати когось чаєм - тривожний знак: скоро ви зустрінете людину, яка сильно вас підведе.

Згідно еротичного сонником, пити чай на самоті - ознака того, що вам хочеться змінити сексуального партнера, але ви не визнаєте себе в цьому.

Розлити чай уві сні віщує, що в недалекому майбутньому у вас будуть сімейні клопоти і дрібні, але прикрі негаразди.

Якщо ви виявили, що чай несподівано закінчився, слід насторожитися. Хтось, кому ви довіряєте, за вашою спиною розпускає непорядні чутки про вас, які шкодять вашій кар`єрі та сім`ї.

Якщо у вашому сні ви п`єте лікарський чай, скоро захворієте несерйозною, але стомлюючої хворобою. Участь в чайній церемонії трактується як новий яскравий і несподіваний досвід у сексуальній сфері або в сфері дозвілля. Можливо, вам має бути поїздка.

Дізнатися тлумачення інших снів, пов`язаних з їжею і напоями, можна зі статей розділу Сни про їжу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!