До чого сниться застілля?

До чого сниться застілля?

Зазвичай сон, в якому наснилося таке радісне і приємна подія, як застілля, трактується дуже сприятливо. Розглянемо докладніше, до чого сниться застілля з друзями і родичами.

В цілому застілля - знак стабільності, достатку і щастя. Брати участь у сні в веселому застілля з друзями - ознака значних фінансових поліпшень, причому не має значення, яка їжа була на столі і які саме гості сиділи за столом. Але якщо гості раптово розійшлися, залишивши стіл порожнім, слід насторожитися: вас чекають складності на роботі і фінансові втрати.

Інакше тлумачиться застілля з родичами. Такий сон обіцяє суперечки і чвари наяву. Можливо, вам доведеться ділити майно або вирішувати складні питання з взаємними зобов`язаннями. Спливуть старі образи. Особливо несприятливо трактується такий сон, якщо жінки за столом будуть в нарядах білого кольору, а чоловіки - чорного.

Важливо оцінити якість їжі на столі. Якщо за столом багато смачної їжі - це знак міцної дружби. Деякі сонники звертають увагу на зв`язок між кількістю з`їденого і довжиною життя сновидіння. Дуже недобре трактується сон, в якому почали прибирати зі столу, а ви ще не закінчили приймати їжу.

Безліч спиртного на святковому столі може застерігати вас від захоплення спиртними напоями.

Якщо незаміжня дівчина уві сні бере участь у весільному банкеті, то скоро їй належить вийти заміж. Варто придивитися до столу: якщо на ньому достаток їжі, то шлюб буде вдалим, вона ні в чому не буде знати нестачі. Якщо ж стіл порожній, в шлюбі будуть матеріальні складнощі, сварки.

Дізнатися тлумачення інших снів можна зі статей цих розділів:

  • Дії уві сні
  • Дії уві сні (18+)


Увага, тільки СЬОГОДНІ!