До чого сняться труси?

До чого сняться труси?

Білизна уві сні має багато різних значень в різних сонниках. Найчастіше предмети нижньої білизни, особливо труси, трактують як відображення інтимних фантазій і ступінь сексуальної задоволеності сновидіння. Однак важливі деталі сновидіння можуть вказувати на зовсім інші значення. Тому в даній статті ми розповімо, до чого сняться труси.

Гарні значення сну

  • Купівля уві сні жіночих трусів, як трактується в багатьох сонниках, обіцяє сприятливий перебіг фінансових справ. Якщо ж уві сні купуються чоловічі труси, то це до вигідної пропозиції.
  • Якщо жінка в сновидінні стирає труси, то наяву її чекають незвичайні задуми і нові ідеї.
  • Нові труси для чоловіка віщують сексуальну пригоду або бурхливий роман. Жінці таке сновидіння обіцяє хороші зміни в інтимному житті, дуже ймовірно, що вона знову запалився пристрастю до чоловіка.
  • Якщо дівчині сниться, що вона після довгих пошуків знайшла свої труси, то це означає, що в реальному житті їй вдасться уникнути неприємної ситуації або конфлікту.

Погані значення сну

  • Для сновидцев обох статей труси в деяких сонниках трактуються як поганий знак, що попереджає про приниження. Сімейний сонник тлумачить його як майбутній захід або знаменна подія, на якому сновидец проявить себе з поганої сторони і буде осміяний і зганьблений.
  • Ажурні трусики уві сні, особливо для жінки, вважаються передвісником якого-небудь компромату. Вони означають пліткарів і недоброзичливців в реальному житті, яким вдасться заплямувати її репутацію. Крім того, такий знак може вказувати на ваше близьке оточення: в ньому майже не залишилося людей, які готові підтримати і прийняти вас у важку хвилину.
  • Темне нижню білизну також носить негативне забарвлення при тлумаченні снів. Воно віщує великі неприємності на шляху до заповітної мети. До того ж сексуальні сонники схильні трактувати труси як ознака підсвідомих страхів сновидіння по відношенню до протилежної статі.


Про інших значеннях ви можете дізнатися зі статей нашого розділу Сонник: одяг і прикраси.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!