До чого сниться білий гриб?

До чого сниться білий гриб?

Є гриби люблять практично всі, а ось побачивши гриб уві сні, багато хто відчуває справжній страх. Можливо, це пояснюється тим, що здавна різні види грибів наділяли магічними здібностями і нерідко приписували їм особливу силу. Насправді тлумачення сну безпосередньо залежить не тільки від даного способу, але і від інших деталей. У даній статті ми розповімо, до чого сниться білий гриб, які можуть бути значення у такого сновидіння.

Гарні значення сну

  • У багатьох сонниках білі гриби є хорошим знаком, що обіцяє успіх у фінансових справах і кар`єрі. Так, вони означають величезний успіх навіть в тій сфері, звідки ви зовсім не чекаєте прибутку.
  • Дуже хороший знак - побачити грибну галявину, яку ви виявили всією сім`єю. Він означає сімейне благополуччя і гармонію. Прибуток обіцяють також здорові і міцні білі гриби, виявлені в поодинці. Якщо білий гриб приснився восени, то слід очікувати в недалекому майбутньому радісна подія.
  • Велике і несподіване везіння очікує сновидіння, який уві сні збирав білі гриби для іншої людини. Якщо ж він набрав велику корзину таких грибів, то зовсім скоро втілиться в життя його давня мрія.
  • Переспілі гриби, які ви побачите уві сні, також означають достаток і задоволення життям. Якщо ж вони виявляться червивими, то такий сон слід розглядати як поповнення в родині. Ще Фрейд вважав, що навіть для безплідної жінки даний знак означає довгоочікувану вагітність.

Погані значення сну

  • Білі гриби, побачені навесні, нерідко вважають поганим знаком. У деяких сонниках він знаменує сумні новини і навіть смерть. Погано, якщо ви збираєте гриби при дорозі, а не в лісі: такий сон віщує нужду.
  • Якщо уві сні до вас вже хтось обрізав капелюшки білих грибів і ви побачили на галявині тільки ніжки, то в реальному житті ви станете свідком чужих досягнень, але не доб`єтеся нічого самі.
  • Збирати дрібні білі гриби - до дрібних неприємностей. Незаміжня дівчина, яка збирає такі гриби, незабаром зустріне свого майбутнього чоловіка, однак шлюб не буде щасливою. Жінкам подібний сон, по Фрейду, може обіцяти приниження.
  • Сонник Лоффа трактує сон, в якому жінка з`їдає зібрані білі гриби, як знак полум`яної пристрасті для неї, яка виявиться згубною.


Про інших значеннях сну ви можете прочитати також в нашій статті До чого сняться гриби.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!