До чого сняться білі квіти?

До чого сняться білі квіти?

Букети, побачені уві сні, мають безліч значень. Сьогодні детально розглянемо, до чого сняться білі квіти.

сонник Ванги

Згідно сонником Ванги, подаровані білі квіти означають, що в реальному житті людини чекають глибокі душевні страждання. Якщо вони були зів`ялими, то слід приготуватися до неприємностей. Зрізати білі квіти в саду - до отримання звісток від далеких родичів.

сонник Міллера

Білі квіти по сонником Міллера означають печаль і невдачі в найближчому майбутньому. Якщо людина викидав їх уві сні, то він зможе отримати нові знання.

сонник Лоффа

Якщо людині наснилися білі квіти, то значить, він приховує свої почуття від оточуючих.

сонник Фрейда



Згідно Фрейду, бачити букет свіжих білих квітів - до швидкої зустрічі зі своєю другою половинкою. Але важливо, щоб такий сон приснився з четверга на п`ятницю. Бачити в своїх мріях галявину, засіяну білими квітами, - до сильного потягу, яке людина буде відчувати до свого колеги. Зів`ялий букет означає важкі переживання і втрати.

сонник Нострадамуса

Якщо вам подарував уві сні білі квіти хтось із близьких, то найближчим часом вас чекає підвищення по кар`єрних сходах. Якщо ж ви самі купували такі квіти, то в реальному житті у вас виникнуть серйозні проблеми з родичами. Викидати букет білих квітів - до розставання.

сонник Цветкова

Якщо білі квіти наснилися дівчині, то в реальності вона буде оточена увагою відразу декількох чоловіків. Якщо ж їх уві сні побачила заміжня жінка - чекайте поповнення в сімействі. Чоловікам білі квіти сняться, коли у них в душі страх і занепокоєння.

Також вам можуть бути цікаві статті з розділу - Тлумачення снів - сонник, а також ці матеріали:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!